20 Απρ 2024
READING

H Google ανακοίνωσε ένα τηλέφωνο “Groupie” που θα κάνει τους χρήστες iPhone να ζηλέψουν

3 MIN READ

H Google ανακοίνωσε ένα τηλέφωνο “Groupie” που θα κάνει τους χρήστες iPhone να ζηλέψουν

H Google ανακοίνωσε ένα τηλέφωνο “Groupie” που θα κάνει τους χρήστες iPhone να ζηλέψουν

Το Google Pixel 3 παίρνει καταπληκτικά selfies. Ίσως οι χρήστες του iPhone να ζηλεύουν.

Ξεχάστε τις selfie. Η Google μόλις ανακοίνωσε το νέο smartphone Pixel 3 και διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που θα κάνει τους χρήστες iPhone να ζηλέψουν. Δηλαδή, έως ότου η Apple αντιγράψει τη λειτουργία.

Το Pixel 3 χρησιμοποιεί δύο κάμερες εμπρός, και οι δύο 8 megapixel.Η πίσω κάμερα είναι 12,2 megapixel) Με γρήγορη πρόσβαση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δεύτερη κάμερα, η οποία έχει οπτικό πεδίο 97 μοιρών. Αυτό είναι αρκετά μεγάλο για να συλλάβει μια ομάδα ταυτόχρονα, ακόμη και με ανθρώπους που βρίσκονται στα όρια του κανονικού πλαισίου σε ένα smartphone με το συνηθισμένο οπτικό πεδίο 73 μοιρών όπως το iPhone. Είναι ουσιαστικά ένας ευρυγώνιος φακός σε ένα smartphone.

Η ιδέα της λήψης “groupies” δεν είναι καινούργια. Πριν από μερικά χρόνια, οι φωτογραφίες στο παρασκήνιο από τα Βραβεία της Οσκαρ και από άλλα σημαντικά γεγονότα έδειξαν ότι όλα τα μέλη ενός cast ή μιας ομάδας διασημοτήτων έκαναν ένα selfie. Όταν χρησιμοποιείτε ένα κοντάρι Selfie, μπορείτε εύκολα να συλλάβετε όλα τα μέλη. Ωστόσο, με φακό ευρείας γωνίας όπως ο Pixel 3, μπορείτε να τραβήξετε πιο αυθόρμητα στιγμιότυπα μιας ομάδας χωρίς να επεκτείνετε πρώτα το selfie stick.

Η πρώτη σκέψη ήταν: Γιατί αυτό άργησε τόσο πολύ;

Η προσθήκη μιας δεύτερης κάμερας στο εμπρόσθιο μέτωπο καθιστά εύκολη την καταγραφή περισσότερων σκηνών με εσάς και μια ομάδα φίλων σε αυτήν, όπως μια λήψη μπροστά από το Grand Canyon.Mε μια μεγάλη οικογένεια θα υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμαστεί το τηλέφωνο  αν μπορούν όλοι να χωρέσουν στο πλαίσιο.

Η Google κυκλοφόρησε ένα αστείο βίντεο που εξηγεί γιατί πολλά πρόσωπα δεν δουλεύουν καλά. Σε κάποιο σημείο, μερικοί πίθηκοι διαμαρτύρονται για το πρόβλημα επίσης. Κάνει μια καλή προβολή του μεγέθους του προβλήματος και το τελευταίο πλαίσιο δείχνει ένα παράδειγμα μια ωραίας groupie φωτογραφίας.

Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι δεν είναι ο όρος σωστός. Ένας groupie είναι συνήθως κάποιος που ακολουθεί μια μουσική μπάντα γύρω, και ο όρος δεν είναι απολύτως σωστός. Ωστόσο, δεν υπαρχει προς το παρόν ένας καλύτερος όρος. Μόλις αποδεχθήκαμε τον όρο “selfie”, βασικά έπρεπε να ζήσουμε με αυτό που θα έρθει στη συνέχεια.

Η κάμερα έχει μερικά άλλα δροσερά κόλπα επίσης. Μια νέα δυνατότητα μπορεί να ανιχνεύσει όταν κάποιος χαμογελά και τραβήξει αυτόματα τη φωτογραφία. Η Google χρησιμοποιεί νέα στοιχεία A.I. ρουτινών με την κάμερα για να βοηθήσει σε πράγματα όπως το χαμηλό φως και τον προσδιορισμό της εστίασης.

Το Pixel 3 είναι ένα ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά τηλέφωνο, γενικότερα. Είναι καλά φτιαγμένο, για ένα πράγμα. Η γυάλινη πλάτη και μια συμπαγής κατασκευή που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε τόσο για τις ρωγμές και τις χτυπήματα. Υπάρχει ένα νέο τσιπ για το Pixel 3 που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια. Ονομάζεται Titan M, κρυπτογραφεί τα δεδομένα και καθιστά πιο δύσκολο για τους χάκερ να σπάσουν τον κωδικό πρόσβασής σας.

Η Google αντιμετωπίζει επίσης τον εθισμό του τηλεφώνου. Μια νέα λειτουργία ευεξίας σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνο οποιαδήποτε στιγμή για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε”. Το Wind Down καθορίζει σταδιακά το τηλέφωνο σε κλίμακα του γκρι, ώστε να μην είναι το ίδιο ενδιαφέρον. Και μπορείτε να μάθετε πόση ώρα έχετε ξοδέψει με τη χρήση εφαρμογών. Αυτό τουλάχιστον μας δίνει κάποιες περισσότερες πληροφορίες για να κάνουμε καλύτερες επιλογές χρήσης τηλεφώνου. Και θα μπορούσε να είναι λίγο καταθλιπτικό για κάποιους από εμάς.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.