25 Απρ 2024
READING

Το popup κατάστημα του Instagram στο Λονδίνο

2 MIN READ

Το popup κατάστημα του Instagram στο Λονδίνο

Το popup κατάστημα του Instagram στο Λονδίνο

Τα pop up καταστήματα έχουν γίνει ο τελικός προορισμός selfie για χρήστες του Instagram. Τώρα το ίδιο το Instagram μπαίνει σε δράση.

Η πλατφόρμα των κοινωνικών μέσων των δισεκατομμυρίων χρηστών έχει ανοίξει ένα συναρπαστικό pop-up στο Covent Garden. Για δύο ημέρες , το pop-up παρουσίασε 6 κορυφαίους συνεργάτες της μάρκας Instagram για τη μόδα, την ομορφιά και τον τρόπο ζωής, μέσα σε ένα τεχνητό Instagrammable space.

Μια εμφανής οθόνη παραθύρων που διαθέτει το άμεσα αναγνωρίσιμο εικονίδιο κάμερας Instagram καθώς και τις λέξεις ‘See. Tap. Shop’. Το κατάστημα εντόπισε τους επισκέπτες στην εκδήλωση. Οι οπαδοί θα μπορούσαν επίσης να ακολουθήσουν online μαζί με το hashtag #instagrampopup.

Το pop up του Instagram έφερε κορυφαίες μάρκες από την online πλατφόρμα εκτός σύνδεσης, συνδέοντας τους οπαδούς και τους influencers στην πραγματική ζωή.

Στο εσωτερικό, οι επισκέπτες διερεύνησαν βασικές συλλογές από την RIXO, Never Fully Dressed, Scamp & Dude και Carrie Elizabeth, είδαν δείγματα χαρτικών από το Oh Squirrel και δείγματα αρωμάτων και προϊόντων φροντίδας δέρματος από το Haeckles.

Ο ίδιος ο χώρος ήταν γνωστός στους χρήστες , λαμβάνοντας στοιχεία από την εφαρμογή και επαναπροσδιορίζοντάς τα για έναν offline κόσμο. Πινακίδες νέον που χρησιμοποιούνται στα Instagram stories και λευκές φυσαλίδες ομιλίας που περιείχαν τα ονόματα χρήστη των εμπορικών σημάτων αντικαθιστούσαν τη “σήμανση” του Instagram. Η λευκή επίπλωση επέκτεινε την της πλατφόρμα για μια απρόσκοπτη εμπειρία διαδικτύου χωρίς σύνδεση.

Εκτός από το να μπορούν να ψωνίζουν προσωπικά τα προϊόντα των influencers, οι επισκέπτες μπόρεσαν να μιλήσουν με τους αντιπροσώπους του εμπορικού σήματος και να παρακολουθήσουν συνομιλίες για την οικοδόμηση και τη διαχείριση μιας online μάρκας.

Το pop up χρησίμευσε ως χώρος για να μπορούν οι fans να αλληλεπιδρούν offline με βασικούς influencers του Instagram, αλλά και ως φόρουμ για την ενθάρρυνση των επερχόμενων μαρκών να κάνουν τη εμβληματική εφαρμογή κοινής χρήσης το κανάλι διανομής της επιλογής τους.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.