16 Απρ 2024
READING

Πώς αυτό το online κατάστημα εσωρούχων αφήνει τους πελάτες να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν

2 MIN READ

Πώς αυτό το online κατάστημα εσωρούχων αφήνει τους πελάτες να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν

Πώς αυτό το online κατάστημα εσωρούχων αφήνει τους πελάτες να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν

Η True & Co. έχει αναπτυχθεί ως μια online εταιρία εσωρούχων μόνο, αλλά είχε ένα δύσκολο στη διαχείριση μειονέκτημα: Πολλές γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν ένα σουτιέν πριν αγοράσουν. Η εταιρία δεν θέλησε να δημιουργήσει φυσικό κατάστημα, οπότε ξεκίνησε το Try-On Truck, το οποίο δίνει στις γυναίκες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα σε μια περιοδεία σε όλη την Αμερική. “Δεν πρόκειται για μια εκστρατεία μάρκετινγκ για εμάς, αλλά για μια πλήρη λιανική εμπειρία με στόχους εσόδων και πωλήσεων”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος Michelle Lam. Οι πελάτες πραγματοποιούν μια συνάντηση και συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο, έτσι ώστε όταν φτάνουν, ένας “fit therapist”περιμένει με μια εξατομικευμένη επιλογή προϊόντων. Και αυτό λειτουργεί: Η μέση παραγγελία στο φορτηγό είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι online.  Δείτε πώς κυλάει το κατάστημα.

 

  1. Η πρώτη στέγη του καταστήματος ήταν κατασκευασμένη από βαρύ ξύλο και είχε διαρροές. Ο αρχιτέκτονας την ξανασχεδίασε χρησιμοποιώντας κινητά πάνελ των 20 λιβρών που κατασκευάστηκαν από ύφασμα Sunbrella.

2. Στην πλευρά που βρίσκεται απέναντι από το δρόμο, μια σειρά πλακιδίων που μοιάζουν με σκακιέρες αφήνουν το φυσικό φως να περάσει και δίνουν στους περαστικούς μια ματιά στο κατάστημα και τα προϊόντα της.

 

  1. Το φορτηγάκι προορίζεται για προσαρμοσμένα προϊόντα, όχι για την περιήγηση του πελάτη, έτσι όλο το προϊόν αποθηκεύεται σε μια σειρά ντουλαπιών. «Σχεδιάσαμε έναν τρόπο για την εύκολη προσπέλαση των σουτιέν από τους therapists μας, στη μέση ενός ραντεβού», λέει ο Lam.

4. Δύο αίθουσες τοποθέτησης σε κάθε πλευρά φωτίζονται με τέσσερις σειρές λαμπτήρων LED, για να παρέχουν ένα πιο φυσικό (και κολακευτικό) φως.

  1. Το κατάστημα είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα ρυμουλκούμενο 8 μέτρων και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ροή των πελατών: Το κέντρο μετατρέπεται από μια θέση καθισμάτων δύο σειρών σε μια περιοχή checkout δύο ταμείων ή ένα σύνθετο τμήμα από το καθένα.
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.