23 Απρ 2024
READING

Ο εστιάτορας Danny Meyer επενδύει $20εκ. στην Goldbelly Food Delivery Service

4 MIN READ

Ο εστιάτορας Danny Meyer επενδύει $20εκ. στην Goldbelly Food Delivery Service

Ο εστιάτορας Danny Meyer επενδύει $20εκ. στην Goldbelly Food Delivery Service

Ο θρυλικός ιδιοκτήτης εστιατορίων της Νέας Υόρκης Danny Meyer στηρίζει την υπηρεσία delivery Goldbelly με έδρα τη Νέα Υόρκη με 20 εκατομμύρια δολάρια μέσω του αμοιβαίου κεφαλαίου Hospitality Investments του ομίλου Union Square Hospitality Group σε ένα γύρο χρηματοδότησης.

Η Goldbelly εγκαινιάστηκε το 2013 και συνεργάζεται με 350 παραγωγούς τροφίμων σε 46 πολιτείες, σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο Joe Ariel.

Ο Meyer ήταν πελάτης της υπηρεσίας, η οποία παραδίδει “διάσημα” γεύματα όπως τα bagels της Russ & Daughters και τα cheesesteaks Philly από το Pat’s King of Steaks. Η Goldbelly συνεργάζεται επίσης “με πολλούς κορυφαίους σεφ της χώρας, όπως ο Thomas Keller, ο Daniel Boulud και ο Wylie Dufresne. Τώρα χρησιμοποιούν τη Goldbelly για να διαχειριστούν την πανεθνική τους δραστηριότητα στο e-commerce», δήλωσε ο Ariel.

Ο Meyer είναι πολύ θετικός με την επένδυσή του.”Σήμερα, με περισσότερους λάτρεις του φαγητού να επιθυμούν μια επανασύνδεση με “αγαπημένες αναμνήσεις γεύσης”, η Goldbelly είναι μια τεχνολογική εταιρεία που “πωλεί αγκαλιές”. Η Goldbelly είναι το είδος της επιχείρησης που ήθελα να υπάρχει για πάντα. Θα μπορούσε να μας είχε εξοικονομήσει πολλά κόστη σε ταξίδια αναζητώντας τις καλύτερες τοπικές γεύσεις! “, δήλωσε ο Meyer με  σεβασμό προς την εταιρεία.

Τι προσφέρει η Goldbelly

Σύμφωνα με τον Ariel, η Goldbelly ιδρύθηκε για να αναζητήσει και να προσφέρει τις πιο αξιομνημόνευτες εμπειρίες φαγητών της χώρας. “Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα γεύματα της χώρας γίνονται από παθιασμένους τοπικούς παραγωγούς τροφίμων και τεχνίτες. Δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα για να βοηθήσουμε αυτά τα εμβληματικά τοπικά εμπορικά σήματα να συνδεθούν με τους λάτρεις του φαγητού σε ολόκληρη τη χώρα και προσβλέπουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να απολαύσουν αυτές τις μαγικές εμπειρίες σε όλη τη χώρα ».

Ο κύριος όγκος των παραγωγών τροφίμων και οι σεφ στο πρόγραμμα εργάζονται αποκλειστικά για την Goldbelly, σημείωσε ο Ariel. Και η USHG θα συμμετάσχει επίσης με την παράδοση των γευστικών και γλυκών πιτών. Ο Meyer θα υπηρετήσει επίσης στο συμβούλιο της Goldbelly.

Το σύστημα Goldbelly, σύμφωνα με τον Ariel, συντελεί “να βοηθήσουμε τους εμπόρους του κλάδου να κατασκευάσουν μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, προσφέρουμε μια πλατφόρμα για τις μικρές επιχειρήσεις να προσεγγίζουν νέους πελάτες, να αυξάνουν τα έσοδά τους και να προσεγγίζουν τους πελάτες εκτός της περιοχής τους”. Πολλές παραδόσεις γίνονται σε μια εβδομάδα αλλά δεν μπορεί να οριοθετήσει το αποτέλεσμα για το σύνολο των πελατών. Οι πελάτες πληρώνουν μόνο το κόστος αποστολής  για τις παραγγελίες και “κάθε πακέτο έρχεται με μια όμορφη,  γραπτή ιστορία για το κατάστημα-συνεργάτη μας και το υπόβαθρο του στη Goldbelly”, δήλωσε.

Για να βρει τους κορυφαίους σεφ και τους εμπόρους, ο Αριέλ σημείωσε ότι: “Η ομάδα των ερευνητών τροφίμων ταξιδεύει στη χώρα και αναζητά τα πιο μοναδικά τοπικά και περιφερειακά τρόφιμα στη χώρα. Οι πελάτες μας μας δίνουν συμβουλές για δημοφιλή πιάτα που θα ήθελαν να δουν στον ιστότοπο. Λαμβάνουμε επίσης εκατοντάδες εμπορικές εφαρμογές κάθε εβδομάδα από νέους μελλοντικούς παρασκευαστές τροφίμων που μαθαίνουμε για πρώτη φορά. “Ενώ τα εστιατόρια προσεγγίζουν γενικά την εταιρεία για να είναι μέρος του δικτύου, ωστόσο, δεχόμαστε μόνο το 3% των αιτούντων ιστοσελίδα.”

Η επένδυση του Meyer δεν ήταν εξ ολοκλήρου έκπληξη καθώς ήταν από καιρό πελάτης και οπαδός της υπηρεσίας. Είπε ότι αυτό που το ξεχωρίζει είναι “η Γεύση. Η Goldbelly έχει ένα εξαιρετικά υψηλό πήχη για αυτό που αξίζει να κερδίσει μια θέση στη συλλογή της ». Συνέχισε σημειώνοντας ότι το μοντέλο παράδοσης ταιριάζει στις ανάγκες των πελατών του με διάφορους τρόπους. “Σε μια εποχή που οι λάτρεις των τροφίμων αναζητούν τόσο εμπειρία όσο και ευκολία, η Goldbelly είναι μια σπάνια επιχείρηση που μπορεί να κάνει και τα δύο”.

Πρόσθεσε ότι «σχεδιάζω να συνεχίσω να είμαι πελάτης και θα είμαι πάντα χαρούμενος που θα κάνω προτάσεις ,αν ερωτηθώ, καθώς ανακαλύπτω νέα ευρήματα γεύσης σε όλη τη χώρα». Έχει επίσης ελπίδες ότι θα γίνουν τελικά περισσότερα είδη του USHG μέλη του προγράμματος. “Σίγουρα ελπίζουμε να συνδέσουμε την πλατφόρμα με μερικούς από τους USHG σεφ μας. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να μοιραστώ μερικά αγαπημένα πιάτα με τους φίλους μας, τους λάτρεις του φαγητού σε άλλες πόλεις. “

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.