26 Απρ 2024
READING

Η Ikea εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα εντός πόλης στο Tottenham Court Road του Λονδίνου

2 MIN READ

Η Ikea εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα εντός πόλης στο Tottenham Court Road του Λονδίνου

Η Ikea εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα εντός πόλης στο Tottenham Court Road του Λονδίνου

Η Ikea ξεκίνησε το πρώτο της “Planning Studio” εντός πόλης στο Tottenham Court Road του Λονδίνου, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην νέα φιλοδοξία της.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την εξάλειψη της εξάρτησης από τα μεγάλα καταστήματα που βρίσκονται έξω από τις μεγάλες πόλεις, με επίκεντρο τα μικρότερα αστικά καταστήματα, ο retailer άνοιξε το πρώτο του Studio Σχεδιασμού.

Το κατάστημα του Λονδίνου θα ειδικευτεί στις κουζίνες , την αποθήκευση , τα έπιπλα υπνοδωματίων, προσφέροντας στους πελάτες έναν “εύκολο και βολικό” τρόπο περιήγησης, τοποθέτησης και παραγγελίας επίπλων.

Θα επικεντρωθεί στην παροχή συμβουλών και έμπνευσης στους αγοραστές μέσω αλληλεπίδρασης με τα μέλη του προσωπικού, η οποία είναι λιγότερο εύκολη στα μεγάλα καταστήματά της.

“Η νέα μας προσέγγιση στο κέντρο της πόλης φέρνει το IKEA στην καρδιά του Λονδίνου και έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει τα μεγαλύτερα καταστήματα μας και την ψηφιακή προσφορά, έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και τον τρόπο ζωής τους”, δήλωσε η Ikea .

“Το “Planning Studio” της Ikea στο Tottenham Court Road θα δώσει στους Λονδρέζους μια χαλαρή και επαγγελματική εμπειρία για να πάρουν τις συμβουλές και την έμπνευση που χρειάζονται για να σχεδιάσουν πιο περίπλοκα ή μεγάλης κλίμακας έργα στο σπίτι με την τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη υποστήριξη των συνεργατών μας, ένα εξαιρετικό πακέτο υπηρεσιών. ”

Ο retailer θεωρείται ότι διερευνά άλλες κατάλληλες τοποθεσίες στην πόλη ως μέρος της προσέγγισης του κέντρου της πόλης.

Τον Απρίλιο, η Ikea ανακοίνωσε τα σχέδια για μια δραματική “μεταμόρφωση της επιχείρησής” τα επόμενα τρία χρόνια για να συμβαδίσει με τις μεταβαλλόμενες αγοραστικές συνήθειες.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Jesper Brodin, δήλωσε ότι η Ikea θα «διεκδικήσει τα κέντρα των πόλεων» ανοίγοντας μικρότερα, πιο “πειραματικά” καταστήματα με στόχο ένα πιο αστικό κοινό σε 10 παγκόσμιους κόμβους, όπως το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Τόκυο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.