26 Απρ 2024
READING

Burger King | Ο “βασιλιάς” αποκτά νέα κουζίνα

3 MIN READ

Burger King | Ο “βασιλιάς” αποκτά νέα κουζίνα

Burger King | Ο “βασιλιάς” αποκτά νέα κουζίνα

Αυτό το έργο του Burger King ξεκίνησε με την ανάπτυξη ενός συναρπαστικού design makeover για την κουζίνα του και τη δοκιμή αυτού του σχεδίου σε πραγματικούς πελάτες σε περιβάλλον έρευνας . Ο σχεδιασμός που δοκιμάστηκε από τους “πελάτες” για να διασφαλιστεί ότι λειτουργεί σύμφωνα με τις υπάρχουσες δομές και παραμέτρους κόστους. Τέλος, δημιουργήθηκε μια μοναδική εμπειρία VR για να εισαχθεί η ιδέα, καθώς σχεδιάστηκε και λειτούργησε ένα περίπτερο εμπορικής έκθεσης για την εξυπηρέτηση franchises στο Global Conference.

Στην υψηλά  ανταγωνιστική βιομηχανία του γρήγορου φαγητού, ένα νέο ύφος είναι σημαντικό όσο μια νέα προσθήκη στον κατάλογο. Όταν ο “βετεράνος” της βιομηχανίας, το Burger King, θέλησε ένα φρέσκο design, στράφηκε σε εταιρεία σχεδιασμού, γνωστή για την εμπειρία της στη στρατηγική εστιατορίου, την εταιρική ταυτότητα, το σχεδιασμό και τις δραστηριότητες.

Συνδυάζοντας την έρευνα που συγκεντρώθηκε από την Burger King,  δημιουργήθηκε μια συναρπαστική νέα κουζίνα. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή

H Burger King επίσης βασίστηκε στο να πουλήσει την νέα ιδέα στα 17.000 franchise της καταστήματα στο Global Franchisee Conference , ένα  “σκεπτικό-επιφυλακτικό” γκρουπ. Έφτασαν στην πρόκληση  και παρήγαγαν μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που  δημιούργησε θόρυβο και ενθουσιασμό μεταξύ των συμμετεχόντων που προέρχονταν από 6 ηπείρους.

Ο πελάτης γίνεται το κοινό της θεατρικής κουζίνας του Burger King

To νέο design της κουζίνας του Burger King, βασισμένο στην έρευνα και τη δοκιμή που έγιναν στο Retail Theater —που συμπεριλάβανε την εργασία για μια ανοιχτή κουζίνα όπου οι πελάτες θα μπορούν να βλέπουν πως προετοιμάζονται τα γεύματά τους.

Τονίζοντας τη θέση του “flame grilled”  που ήδη διέθετε το Burger, δημιουργήθηκε μια παρουσίαση με αληθινές φλόγες σε πλήρη θέα των πελατών καθώς περιμένουν να ετοιμαστεί η παραγγελία τους. Δίπλα υπήρχε μια ορατή περιοχή προετοιμασίας για το κόψιμο των λαχανικών και το στήσιμο των σάντουιτς. Το εξωτερικό, επίσης, αναβαθμίστηκε με μια μεγάλη βιτρίνα που βλέπει στην κουζίνα, ώστε να φαίνεται η διαδικασία της  προετοιμασίας του φαγητού.

Η ιδέα ονομάστηκε “Kitchen Theatre” και σε συνεργασία με το operations team, έγινε υπολογισμός του κόστους και διασφαλίστηκαν οι προϋποθέσεις για τα νέα σχέδια. Το Kitchen Theatre εισήχθη αρχικά σε 5 παγκόσμιες αγορές και ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την Ισπανία, την Κίνα, τη Γερμανία και το Λονδίνο.

Δημιουργήθηκε ένα 3D βίντεο που υπογράμμιζε την ιδεά του Kitchen Theatre που o CEO του Burger King μοιράστηκε σε μια ανοιχτή συνεδρία του Global Franchisee Conference. Αυτό ταίριαξε με το “talk of the conference”  χτισμένο γύρω από μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Εξοπλισμένο με το σύστημα της Samsung Gear VR headsets, προγραμματισμένο να προσφέρει 3 διαφορετικά σημεία παρατήρησης  του νέου design του εστιατορίου – την ουρά αναμονής, την περιοχή παρασκευής και το drive-thru. Οι παρευρισκόμενοι βάζουν τα ακουστικά και ξαφνικά βρίσκονται στην Design Kitchen του Burger King.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.