24 Απρ 2024
READING

H Camper παρουσιάζει ήρωες του ‘Mortal Kombat’ στην νέα της καμπάνια

2 MIN READ

H Camper παρουσιάζει ήρωες του ‘Mortal Kombat’ στην νέα της καμπάνια

H Camper παρουσιάζει ήρωες του ‘Mortal Kombat’ στην νέα της καμπάνια

Η ισπανική εταιρεία μόδας, Camper, είναι γνωστή για το παιχνιδιάρικο και φωτεινό της design, όσο και για τα άνετα παπούτσια της.

Η τελευταία της καμπάνια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι αναπαράγει τους avatars από το high-fashion παιχνίδι πολέμου των ονείρων σας. Με επιρροές από τις ταινίες The Matrix, The Fifth Element, Mortal Kombat και SSX Tricky, η νέα καμπάνια της Camper φέρνει στη ζωή έναν φανταστικό κόσμο με ατομικές ιστορίες για τον κάθε χαρακτήρα, σε μια αιώνια πάλη του καλού έναντι του κακού. Ονόματα όπως “Nucleo Pix,” “Terra Thelma,” “Magma Helix,” και “Sky Brutus” ήδη ζωγραφίζουν  μια ζωντανή εικόνα από μόνα τους, που μαζί με αντιασφυξιογόνες μάσκες, λαμπερά μάτια και χτενίσματα βγαλμένα από το ταξίδι του Mario Tricocci και ήδη θα ψάχνετε το χειριστήριο του Xbox σας.

Η έξω από τα στενά περιθώρια προσέγγιση της Camper πηγαίνει πάνω και ακόμη πιο μακριά από την τυπική καμπάνια υποδημάτων. Βυθίζοντας τον πελάτη σε έναν κόσμο που ξεπερνά τα όρια της έμπνευσης που βασίζεται στα παπούτσια, μας αφήνει με μια διαρκή εντύπωση μιας σαφούς δημιουργικής φωνής που θα ξεπεράσει την τρέχουσα εποχή της μόδας.

Ρίξτε μια ματιά στα avatar πιο κάτω και μπείτε στην ιστοσελίδα της Camper για να εξερευνήσετε βαθύτερα τα στατιστικά και τα ιστορικά στοιχεία κάθε χαρακτήρα:

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.