25 Απρ 2024
READING

Herschel Supply Co. και η Matt & Nat, μετατρέπουν τα backpacks σε είδος lifestyle

4 MIN READ

Herschel Supply Co. και η Matt & Nat, μετατρέπουν τα backpacks σε είδος lifestyle

Herschel Supply Co. και η Matt & Nat, μετατρέπουν τα backpacks σε είδος lifestyle

Οι κατασκευαστές backpacks του Καναδά βιώνουν ένα όφελος πέρα ​​από την παραδοσιακά πολυάσχολη εποχή της σχολικής εποχής καθώς οι σπουδαστές και οι καταναλωτές με όλες τις ανάγκες επιλέγουν τα δικά τους σχέδια.

Η ζήτηση αυτή ωθεί ονόματα όπως η Herschel Supply Co. και η Matt & Nat να αυξήσουν και να ανοίξουν καταστήματα των κορυφαίων εταιρειών τους, να επεκτείνουν τα αποτυπώματα τους με φυσικά καταστήματα και να λανσάρουν προϊόντα πέρα ​​από τις σχολικές τσάντες.

Το back-to-school στυλ είναι “hot, hot, hot”, δήλωσε ο Manny Kohil, Διευθύνων Σύμβουλος της vegan μάρκας Matt & Nat με έδρα το Μόντρεαλ.

«Ο μήνας του Αυγούστου είναι πάντα ψηλά», είπε, προσθέτοντας ότι διαρκεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου πριν επιβραδυνθεί.

Οι γονείς σκοπεύουν να δαπανήσουν κατά μέσο όρο περισσότερα από 300 δολάρια για αγορές στο σχολείο αυτό το έτος, σύμφωνα με μια ηλεκτρονική έρευνα που πραγματοποίησε η Maru / Blue για το Capital One.

Οι γονείς θα ξοδεύσουν κατά μέσο όρο περίπου 45 δολάρια σε σακίδια – αν και το ποσό αυτό αυξάνεται σε περίπου στα 68 δολάρια για τους μαθητές λυκείου. Περίπου το 40% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε ότι πιθανότατα θα υπερβούν τον προϋπολογισμό για τις προμήθειες.

Η Herschel Supply Co. λάνσαρε μια νέα γραμμή στο flagship κατάστημά της στο Vancouver, το οποίο άνοιξε αυτό το καλοκαίρι, στις τρεις εβδομάδες που οδηγούσαν στην πρώτη ημέρα του σχολείου

Η επιχείρηση ωφελείται σίγουρα από την εποχή του χρόνου, δήλωσε ο Lyndon Cormack, ένας από τους τρεις αδελφούς που ίδρυσαν τον Herschel το 2009.

Αλλά δεν εξαρτάται από αυτό, δήλωσε, σημειώνοντας ότι τα σακίδια έχουν γίνει όλο και περισσότερο “σαν μια καθημερινή αγορά” καθώς οι άνθρωποι συσσωρεύονται ολοένα και περισσότερο στα αστικά κέντρα, ζουν σε μικρότερους χώρους, στηρίζονται στη δημόσια διαβίβαση και μετακινούνται με μεθόδους διαφορετικές από τα αυτοκίνητα.

Και τα δύο εμπορικά σήματα είδαν μια άνοδο της ζήτησης που τους οδήγησε να ανοίξουν τα καταστήματα λιανικής πώλησης και να σχεδιάσουν εσωτερικές και διεθνείς επεκτάσεις.

“Νομίζω ότι ένα κατάστημα λιανικής πώλησης εξακολουθεί να παραδίδει το καλύτερο από οτιδήποτε στον κόσμο σε σχέση με τη μετάδοση του σκοπού και του μηνύματος ενός εμπορικού σήματος”, δήλωσε ο Cormack.

Το πρώτο κατάστημα της Herschel είναι ένα λογικό βήμα, καθώς η εταιρεία παλαιότερα πωλούσε τα προϊόντα της μόνο online και μέσω άλλων εμπόρων λιανικής πώλησης, όπως τα πολυκαταστήματα.

Σε ένα χώρο περίπου 2.000 τετραγωνικών μέτρων, το εμπορικό σήμα μπορεί να παρουσιάσει όλα τα προϊόντα του στους καταναλωτές και όχι μια μικρή επιλογή επιμελημένη από έναν άλλο λιανοπωλητή, όπως ο Hudson’s Bay Co.

Ήδη, υπάρχουν περισσότερα καταστήματα στα σκαριά, αν και ο Cormack είπε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τα μελλοντικά ανοίγματα.

Η εταιρεία παρακολουθεί μερικούς χώρους στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή. Εντός του Καναδά, θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη το Τορόντο.

Η Matt & Nat λειτουργεί ήδη σε έξι τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου ενός καταστήματος outlet  έξω από το Μόντρεαλ. Σύντομα θα ανοίξει ένα άλλο εκπτωτικό κατάστημα κοντά στο Τορόντο, δήλωσε ο Kohil και σχεδιάζει να αυξήσει την παρουσία της σε έως και 15 καταστήματα στον Καναδά και στο εξωτερικό το επόμενο έτος. Οι διεθνείς τοποθεσίες θα περιλαμβάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αγγλία και τις Κάτω Χώρες, είπε.

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας πριν από περισσότερα από δύο χρόνια “για να “ανυψώσει” το εμπορικό σήμα”, είπε.

Ωστόσο, οι επεκτάσεις των εταιρειών του σακιδίου δεν είναι μόνο στην αγορά ακινήτων. Και οι δύο εξελίσσονται σε άλλα προιόντα ενός νέου τρόπου ζωής.

Η Matt & Nat ξεδιπλώνεται πέρα ​​από τις τσάντες και τα πορτοφόλια εισάγοντας παπούτσια την άνοιξη του 2016. Τώρα πουλάει επίσης γυαλιά ηλίου και κεριά.

Εν τω μεταξύ, λιγότερο από το 50% των πωλήσεων της Herschel προέρχονται από σακίδια, είπε ο Cormack. Η εταιρεία κατασκευάζει επίσης πορτοφόλια, τσάντες για φορητούς υπολογιστές και αποσκευές. Έχει επεκταθεί σε ενδύματα με ενσωματωμένα windbreakers και σχεδιάζει να προσθέσει άλλες διαφορετικές κατηγορίες στην γκάμα της στο μέλλον.

H Herschel φαίνεται να ακολουθεί μια παρόμοια τροχιά σε έναν άλλο καναδικό λιανοπωλητή: την Canada Goose. Η εταιρεία του πολυτελούς χειμωνιάτικου παλτό  ξεκίνησε ως επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, στη συνέχεια άνοιξε τα δικά της καταστήματα στη χώρα και τελικά στο εξωτερικό.

Ο Cormack δεν αρνείται ότι ο Herschel θα μπορούσε τελικά να γίνει δημόσια, αλλά δήλωσε ότι η εταιρεία σίγουρα δεν σκέφτεται να μπει στο χρηματιστήριο στο εγγύς μέλλον.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.