25 Απρ 2024
READING

H Brandless ανοίγει pop-up κατάστημα στην Νέα Υόρκη

3 MIN READ

H Brandless ανοίγει pop-up κατάστημα στην Νέα Υόρκη

H Brandless ανοίγει pop-up κατάστημα στην Νέα Υόρκη

Η Brandless φέρνει το χαρακτηριστικό της “Pop-Up with Purpose” στην Νέα Υόρκη στις 24 Οκτωβρίου με 4 Νοεμβρίου σε μια τοποθεσία διπλάσια της περσινής προσπάθειάς της West Hollywood της Καλιφόρνια την περασμένη άνοιξη.

Θα είναι ένας βιωματικός χώρος που θα διαθέτει ένα μπαμπού δάσος με χαρτιά όχι προερχόμενα από δέντρα, αλλά από ζαχαροκάλαμο και μπαμπού, ένα cafe-bar fair-trade και διαδραστικές, αφηγηματικές εγκαταστάσεις που επικεντρώνονται στην άσκηση ευγένειας και τη θετική επίδραση στις κοινότητες, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε ένα δελτίο τύπου. Τα προϊόντα που θα υπάρχουν εκεί θα περιλαμβάνουν non-GMO, βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα χωρίς ομορφιάς cruelty-free, μη τοξικά προϊόντα καθαρισμού και οικιακά προϊόντα. Το κατάστημα θα προσφέρει επίσης συγκεκριμένες σειρές προϊόντων για την Νέα Υόρκη και προεπισκοπήσεις των επερχόμενων κυκλοφοριών προϊόντων.

Όπως και στην Καλιφόρνια, το pop-up περιλαμβάνει μια φιλανθρωπική προσπάθεια.Επιπλέον του γεύματος που προσφέρει η Brandless σε συνεργασία με την “Feeding America” για κάθε αγορά από τη διαδικτυακή της σελίδα, η εταιρεία θα δωρίζει άλλο ένα για κάθε ανάρτηση στα social media με #BrandlessLife όσο θα είναι ανοιχτό το pop-up κατάστημά της.

Για μια εταιρεία της οποίας το όνομα παραπέμπει σε μια brand-free ηθική, η Brandless έχει γίνει αρκετά δυνατή και μετατρέπεται, έστω και παροδικά, σε φυσικό κατάστημα, ώστε να επεκτείνει αυτή της τη φήμη.

“Η κοινότητα της Brandless είναι ζωντανή από άκρη σε άκρη και σε κάθε Πολιτεία” αναφέρει η Tina Sharkey, Co-Founder and CEO, σε μια δήλωσή της. “Θέλουμε οι άνθρωποι να βιώσουν την #BrandlessLife, που επεκτείνεται πάνω από τα προϊόντα με μία κίνηση επικεντρωμένη στην απλότητα και τις λογικές τιμές. Επιτρέπει την πρόσβαση σε όλους και ασκεί απτές πράξεις καλοσύνης κάθε μέρα.”

Η εταιρεία επιδιώκει την κατάργηση του “φόρου επωνυμίας” (η Sharkey λέει ότι μπορεί να αυξήσει τις τιμές σε επώνυμα προϊόντα ομορφιάς κατά περίπου 300%), δανείζεται επίσης από το κλασικό λιανικό εμπόριο. Οι ετικέτες των $3 θυμίζουν τα καταστήματα του $1 και ακολουθεί το μοντέλο των Aldi, Lidl και Trader Joe και η προσωπική ετικέτα της μοιάζει με τον παλιό καιρό πριν τα σούπερ μάρκετ δημιουργήσουν τον προσεγμένο σχεδιασμό στις συσκευασίες της ιδιωτικής ετικέτας τους.

Τα pop-up καταστήματα της εταιρείας είναι μια επέκταση στην αποστολή της να συνδέσει τους καταναλωτές με τη φιλοσοφία του “τρόποι να ζούμε περισσότερο και χωρίς φίρμα”, λέει η Sharkey. Και παρέχει στην εταιρεία ευκαιρίες να τεστάρει τα προϊόντα της και να τα προωθεί με τρόπο που δεν μπορεί να γίνει μόνο online.

Αρκετές καθαρά online εταιρείες έχουν στραφεί στα pop-ups για τους ίδιους λόγους, συμπεριλαμβανομένου των Casper, Dormify και Warby Parker. Αλλά ακόμη και τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων, στρέφονται επίσης σε προσωρινές θέσεις για να επεκτείνουν την εμβέλειά τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.