26 Απρ 2024
READING

40 χρόνια Ugg: Η επόμενη γενιά

2 MIN READ

40 χρόνια Ugg: Η επόμενη γενιά

40 χρόνια Ugg: Η επόμενη γενιά

Φέτος, παρακολουθήσαμε ότι η UGG έκανε την “επιστροφή” της στο mainstream media space. Από την εμφάνιση στις πασαρέλες του Παρισιού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, ως την κυκλοφορία μιας νέας συνεργασίας κατά τη διάρκεια της Coachella, ήταν η εποχή της UGG.

Για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια κληρονομιάς της UGG, η τελευταία συλλογή  φιλοξένησε δύο από τους πιο γνωστούς οραματιστές στην ιστορία της βιομηχανίας της μόδας: το σούπερμοντελ Adwoa Aboah και τον σχεδιαστή Heron Preston. Η UGG πάντα γιορτάζει την τολμηρή, σίγουρη ατομικότητα – και αυτή η τελευταία εκστρατεία κάνει ακριβώς αυτό. Διαθέτοντας δύο φωτισμένους της βιομηχανίας που δεν φοβούνται να υποστηρίξουν τα πιστεύω τους, η UGG εκμεταλλεύεται αυτούς τους δύο αντισυμβατικούς πρωταθλητές για να πρωτοπορήσει στην νέα γενιά.

Με ένα πάτωμα γεμάτο παπαρούνες, η UGG κάνει μια σύνδεση με την κληρονομιά της, χαιρετώντας την Καλιφόρνια, όπου οι παπαρούνες αποτελούν εθνικό λουλούδι. Χρησιμοποιώντας τον visual artist και γνωστό φωτογράφφο Erik Madigan Heck, η καμπάνια αναπαρέστησε εμβληματικά τοπία της Καλιφόρνια, όπως το Big Sur και το Redwood Forest. UGG: 40 Years είναι μια τολμηρή έκφραση της κληρονομιάς της μάρκας και χρησιμοποιεί νέους οραματιστές στον κλάδο για να αντιπροσωπεύσει την επόμενη γενιά UGG.

Για να γιορτάσει αυτό το πολύτιμο ορόσημο, η UGG ξεκίνησε μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης. Η συλλογή 40:40:40 επαναδιατυπώνει τις πιο εικονικές γραμμές της UGG στο αρχικό χρώμα – το Sand. Δείτε την αποκλειστική συλλογή που διατίθεται σε καταστήματα UGG σε όλο τον κόσμο και στο UGG.COM προτού να εξαντληθεί!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.