25 Απρ 2024
READING

H Corona αποκαλύπτει το pop up κατάστημά της

2 MIN READ

H Corona αποκαλύπτει το pop up κατάστημά της

H Corona αποκαλύπτει το pop up κατάστημά της

Αυξάνοντας την εμπειρία της μάρκας μέσω της συνεργασίας της Corona με το franchise των San Francisco Giants.

H Corona Extra, ένας επίσημος εταίρος εισαγωγής μπίρας του San Francisco Giants, ξεκίνησε πρόσφατα μια πολυετή χορηγία, η οποία ξεκίνησε με την έναρξη της σεζόν του μπέιζμπολ το 2018. Στο πλαίσιο της χορηγίας, η Corona είχε την ευκαιρία να διαθέτει έναν δικό της χώρο στο στάδιο στο baseball του Σαν Φρανσίσκο, το AT & T Park. Τοποθετημένο στο επίπεδο προβολής του γηπέδου, αυτός ο χώρος επωφελείται από την ύπαρξη ενός υψηλού προφίλ, σε μια περιοχή υψηλής κυκλοφορίας. Αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία να ξεκινήσει μια μακροπρόθεσμη ιδέα pop up που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για να υψώσει την παρουσία της Corona στους κατόχους εισιτηρίων και να προωθήσει την ευαισθητοποίηση για το εμπορικό σήμα.

 

Θεώρησε την καθιερωμένη εμφάνιση, τον τόνο και την αίσθηση των άλλων εμπειριών της Corona, τις ανάγκες και τους περιορισμούς μιας επιτόπου εμπειρίας και διερεύνησε τη χρήση των εμπορευματοκιβωτίων για να δημιουργήσει μια αποδοτική και οικονομική προβολή. Ήταν βασικό το γεγονός ότι η τελική ιδέα του pop up είναι μοναδικά η Corona, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στον καταναλωτή και διαφοροποιείται από τους γειτονικούς χώρους τροφίμων και ποτών στο γήπεδο, που ξεχωρίζει κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών ημέρας και νύχτας και άλλων εκδηλώσεων.

Η τελική ιδέα φέρνει στη ζωή την ουσία της μάρκας Corona, το “Saber Vivir”, ή, απλά, “να ξέρεις να ζεις”, με αποτέλεσμα μια εμπειρία Corona που ξεχωρίζει με τόλμη από το πλήθος άλλων μπαρ και τις εμπειρίες ποτών στο γήπεδο. Στηριζόμενη στα “εμβληματικά περιουσιακά” στοιχεία της μάρκας, το pop up κατάστημα δημιουργήθηκε για την σεζόν των Giants  του 2018. Η νέα εμπειρία καλωσορίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από τους καταναλωτές, τόσο τους επισκέπτες που πηγαίνουν στο στάδιο όσο και άλλων. Το μεταλλικό δοχείο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ανεβάζει με επιτυχία την εμπιστοσύνη της μάρκας Corona και τόσο το franchise του San Francisco Giants όσο και η ομάδα της Corona αναμένουν θετικά αποτελέσματα στην υπόλοιπη σεζόν.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.