H Amazon άνοιξε το νέο της κατάστημα που πουλά τα πιο διάσημα είδη του site της

Η Amazon άνοιξε  ένα νέο κατάστημα στην Νέα Υόρκη που δεν μοιάζει με τίποτα που έχει ξανακάνει η εταιρεία.

Στο κέντρο του SoHo, το κατάστημα, γνωστό ως Αmazon – 4star, πουλάει ό,τι οι γίγαντες του e-commerce θεωρούν πιο δημοφιλές στο site της εταιρείας.

Το κατάστημα έχει μια πιο μακροχρόνια συμφωνία ενοικίου, σε σχέση με τα pop-up shops και τα κιόσκια μέσα στα εμπορικά κέντρα που είχαν δοκιμάσει να ανοίξουν στο παρελθόν. Δείχνει ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται να επενδύσει σε φυσικά καταστήματα, μετά την απόκτηση της “Whole Foods” και τη σταδιακή ανάπτυξη των καταστημάτων πώλησης χωρίς ταμειακές στις ΗΠΑ.

Στο εσωτερικό του νέου καταστήματος στο SoHo, θα βρείτε τα πάντα, από τα δώρα για την κουζίνα, όπως το triceratops taco, δημοφιλή βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια, φορητούς υπολογιστές, συσκευές με δυνατότητα Alexa και ακόμη και μερικά από τα εμπορικά σήματα της Amazon, όπως το Amazon Basics.

Η εταιρεία θα εναλλάσσει το απόθεμα σε εβδομαδιαία βάση, καθώς τα στοιχεία γίνονται περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλή στην ιστοσελίδα της, δήλωσε στο CNBC ο Cameron James, αντιπρόεδρος του τμήματος φυσικού λιανικού εμπορίου της Amazon. Ο Τζέιμς είπε επίσης ότι προσδοκά ότι το κατάστημα, το οποίο έχει μέγεθος περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα και έχει μεγάλο μέρος χώρου αφιερωμένο σε δώρα και παιχνίδια, θα αγαπηθεί από το κοινό την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών.

“Το SoHo δεν είναι μόνο μία από τις κορυφαίες εμπορικές περιοχές στη Νέα Υόρκη, είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους προορισμούς αγορών στη χώρα”, δήλωσε ο James στο CNBC από το κατάστημα την Πέμπτη το πρωί. «Όταν ξεκινάς μια τέτοια ιδέα, θες να είσαι εκεί που υπάρχουν πολλοί αγοραστές και αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να το κάνεις».

Ο James δεν θα σχολιάσει τα σχέδια του Amazon να ανοίξει περισσότερα καταστήματα όπως αυτό σε όλη την Αμερική “Θα πρέπει να περιμένετε και να δείτε”, είπε.

Φέρνοντας τον “ιστότοπο της Amazon στη ζωή”, το κατάστημα διαθέτει ψηφιακές ετικέτες τιμών δίπλα σε στοιχεία που δείχνουν πόσα μέλη έχουν αποθηκεύσει το προϊόν για αγορά. Οι αγοραστές θα μπορούν επίσης να δουν πόσα βαθμολογίες έχει λάβει ένα είδος, ποια είναι η μέση βαθμολογία, καθώς και ορισμένες κριτικές που εμφανίζονται σε όλο το κατάστημα.

Η Amazon έχει ακόμη ένα τραπέζι στο κατάστημα που δείχνει τα προιόντα “που αγοράζονται συχνά μαζί”, κάτι που η εταιρεία επιδείκνυε πάντα στην ιστοσελίδα της. Συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, το κατάστημα στο SoHo θα φέρει αντικείμενα που είναι διάσημα αυτή την περίοδο στην περιοχή, η οποία την Πέμπτη περιελάμβανε μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο, το νέο βιβλίο της ηθοποιού Reese Witherspoon και μια φορητή ηλεκτρική σκούπα Black & Decker.

Το κατάστημα βρίσκεται στο 72 Spring St.

Οι αγοραστές θα βλέπουν ένα τραπέζι για τα αντικείμενα που επιθυμούν περισσότερο οι διαδικτυακοί πελάτες όταν μπαίνουν.

Υπάρχει ένας μεγάλος χώρος για παιχνίδια και επιτραπέζια – μερικά από τα οποία οι αγοραστές μπορούν να βρουν μόνο μέσω του Amazom.

Οι αγοραστές μπορούν να δουν τι προτιμήσεις έχει η αγορά στη Νέα Υόρκη.

Υπάρχει ένας τοίχος που περιλαμβάνει μαγειρική, ταξίδια, αξεσουάρ για κατοικίδια ζώα και προϊόντα πρώτης ανάγκης στο σπίτι.

Τα περισσότερα είδη έχουν κριτικές πελατών, που λαμβάνονται απευθείας από την ιστοσελίδα του Amazon, ακριβώς δίπλα τους.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης «παράξενα» δώρα που είναι δημοφιλή ή νέα στον ιστότοπο του Amazon. Και διαθέτει πολλές τεχνολογίες – συμπεριλαμβανομένων των συσκευών smart-home, των ακουστικών και των φορητών υπολογιστών – για να διαλέξετε.

Ορισμένες από τις ιδιωτικές φίρμες της εταιρείας, όπως το Amazon Basics, θα εκτίθενται.

Και υπάρχει μια οθόνη που επισημαίνει καθημερινές προσφορές.