Η Hershey’s “στις ρόδες”

Η εταιρία Hershey επιστρατεύει ένα κινητό φορτηγάκι για να παρέχει τα insights της απευθείας σε καταστήματα retail.

Το Mobile Customer Insights Center (MCIC) trailer tractor  είναι μια επέκταση του Global Client Insights Center (GCIC) της Hershey, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά το 2006 στην έδρα της εταιρείας στο Hershey, PA. Ο κατασκευαστής σνακ δήλωσε ότι συνεργάτες του retail έχουν έρθει στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας για να περάσουν χρόνο στο GCIC, αλλά δεν μπορούν όλοι να διαθέσουν δύο ημέρες για αυτή τη διαδικασία.

Το κινητό φορτηγάκι στο εξωτερικό μοιάζει με “ένα κυλιόμενο μπαρ της Hershey, που μεταφέρει πακέτα Kit Kat, S’mores, Reese, Kisses και Twizzlers”, σύμφωνα με μία ανακοίνωση στο blog τους. Στο εσωτερικό του, μοιάζει με ένα convenience store, με ράφια με καραμέλες, σοκολατένια νομίσματα,  τσίχλες, τσιπς και μία περιοχή για check out.

Ως μίνι έκδοση του GCIC, το trailer tractor MCIC περιλαμβάνει τέσσερα επεκτάσιμα πάνελ και ανοίγει σε ένα συνεργατικό χώρο εργασίας 7 x 16 μέτρων που μπορεί να χωρέσει έως και 15 άτομα.

Το MCIC έχει σχεδιαστεί για μια “βιωματική ευκαιρία” για τους retailers της Hershey και την ικανότητα να συζητoύν στρατηγικές και τακτικές με μια ομάδα category experts από τον κατασκευαστή. Κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων συναντήσεων, μπορούν να ανακαλύψουν περισσότερες πληροφορίες για τις διατάξεις ραφιών και προϊόντων, τις τακτικές πληρωμής, τις ανακαινίσεις καταστημάτων, τις ουρές συναλλαγών, τις πωλήσεις με γνώμονα τα insights και σε άλλα θέματα.

Tα insights ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών όταν αγοράζουν αλμυρά και γλυκά σνακ, ποιες πληθυσμιακές ομάδες προτιμούν τις καραμέλες; και πώς να οδηγήσετε τις πωλήσεις σε υψηλότερα επίπεδα απλά αναδιατάσσοντας μερικά βασικά στοιχεία. Η Hershey λέει ότι οι πληροφορίες αφορούν όλη την κατηγορία αναλώσιμων.

“Το τοπίο του retail μετατοπίζεται με άνευ προηγουμένου ρυθμό. Για να παραμείνουν μπροστά, οι σημερινοί retailers χρειάζονται έναν “νέο τρόπο σκέψης” και αυτό ακριβώς φέρνουμε στην πόρτα τους”, δήλωσε ο Phil Stanley, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων της Hershey, σε σχετική δήλωση.

Το φορτηγάκι θα κάνει στάσεις στην Ουάσινγκτον, στο Σικάγο, στο Σαν Φρανσίσκο και σε μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις. Δύο ειδικοί εμπειρογνώμονες του MCIC θα βρίσκονται σε όλες τις στάσεις του MCIC και θα εργάζονται απευθείας με τους retailers για την εφαρμογή των πιο πρόσφατων και πιο παραγωγικών στρατηγικών αγορών και κατηγοριών. Περισσότερες από 25 επισκέψεις προγραμματίζονται μέχρι το τέλος του έτους.