26 Απρ 2024
READING

Διαφημιστικές καμπάνιες με το μεγαλύτερο αντίκτυπο για το 2018

3 MIN READ

Διαφημιστικές καμπάνιες με το μεγαλύτερο αντίκτυπο για το 2018

Διαφημιστικές καμπάνιες με το μεγαλύτερο αντίκτυπο για το 2018
Υπάρχουν διαφημίσεις που δημιουργούν “buzz” και άλλες που περνάνε απαρατήρητες.Παρακάτω υπάρχουν πέντε παραδείγματα με μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά.

 

Zulu Alpha Kilo και Consonant Skincare: Εγκαίνια του Consonant store

Τον Ιούνιο, η Zulu Alpha Kilo και η καναδική εταιρία περιποίησης επιδερμίδας Consonant ξεκίνησαν το τρίτο φυσικό κατάστημα μέσω μιας εκστρατείας out of home (OOH), η οποία χρησιμοποίησε την ακατέργαστη urban πλευρά του Τορόντο με μοναδικό τρόπο. Για να δείξει πως μπορεί να εξυπηρετήσει διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας, η Consonant ασχολήθηκε με τοίχους και sign posts με διάφορες υφές επιφάνειας όπως ακατέργαστο τούβλο, ξηρό ξύλο και ραγισμένο τσιμέντο σε μια σειρά από κουπόνια και postings. Οι περαστικοί ήταν προσκεκλημένοι στο κατάστημα αν αισθάνονταν ότι το δέρμα τους έμοιαζε σαν οποιαδήποτε από τις υφές που αναφέρθηκαν. Οι αφίσες είχαν απλά μηνύματα όπως: “Εάν αισθάνεστε το δέρμα σας τραχύ όπως τις ενώσεις στον τοίχο από τούβλα, επισκεφθείτε μας στις 30 Ιουνίου.”

Wieden+Kennedy και Nike: Nothing Beats A Londoner

Νωρίτερα φέτος, η Nike έψαχνε να κινητοποιήσει τους δραστήριους Λονδρέζους με μια νέα διαφημιστική καμπάνια, η οποία σχεδιάστηκε για να δείξει το φάσμα των δραστηριοτήτων που κάνουν οι άνθρωποι στην πόλη. Η διαφήμιση της Wieden + Kennedy London αντιπροσωπεύει το πάθος των νεαρών Λονδρέζων,25plus που ξεκίνησαν από την πόλη προβάλλοντας τις δεξιότητές τους μαζί με cameos από τους Skepta, Mo Farah, Harry Kane, Dina Asher-Smith και την England manager Gareth Southgate. Παρά τις διφορούμενες απόψεις σχετικά με τη διαφήμιση και μια νομική διαμάχη η οποία την κατάργησε τελικά από το YouTube, το περιεχόμενο ήταν εξαιρετικό και εκτεταμένο.

https://youtu.be/zQEwKCoy9gY

Turkish Airlines: video ασφαλείας με τους χαρακτήρες του The Lego Movie

Στις αρχές Αυγούστου, η Turkish Airlines κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο ασφάλειας για τις πτήσεις, που συνεργάζεται με το cast από το Lego Movie franchise. Αυτή η ζωντανή κινηματογραφική ταινία χρησιμοποιεί το χιούμορ του Lego Movie franchise, με 16 ειδικούς παραγωγής και χρειάστηκε 950 ημέρες για να μετατρέψει 2.938.840 Lego τουβλάκια σε ένα ενημερωτικό βίντεο ασφάλειας πτήσεων. Η ταινία εμφανίζεται σε όλες τις πτήσεις της Turkish Airlines και έχει 19.970.603 προβολές στο YouTube μέχρι σήμερα.

https://youtu.be/C2hCN6cVuqM

FF New York και Sea Shepherd: The Plastic Ocean

Όλο και περισσότεροι οργανισμοί εμπλέκονται στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων προβλημάτων και στην κοινωνική ευημερία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, αντιμετωπίζουμε μια κρίση με τα πλαστικά που πλημμυρίζουν τους ωκεανούς. Κάθε χρόνο περισσότερo από ένα εκατομμύριο θαλάσσια ζώα πεθαίνουν από πλαστικά απορρίμματα. Τον Απρίλιο, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός θαλάσσιας προστασίας Sea Shepherd, μαζί με τη FF New York, αποφάσισαν να μεταδώσουν ένα μήνυμα για το πώς επηρεάζεται η θαλάσσια ζωή από την πλαστική ρύπανση.

Droga5 και Covergirl: Stant Out

Με την τοποθέτηση διαφόρων ζητημάτων στο μέτωπο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καλούν τον κόσμο να αποδεχθεί ο ένας τον άλλον, ανεξάρτητα από το πως και πόσο μοιάζουμε. Αυτό μπορεί να φανεί από την διαφημιστική καμπάνια της Covergirl και Droga5 που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, με το μοντέλο Amy Deanna, που έχει λεύκη, μια κατάσταση του δέρματος στην οποία το δέρμα χάνει τα κύτταρα χρωστικής ουσίας. Το «Stand Out» είναι μέρος της καμπάνιας #IAmWhatIMakeup από την Droga5.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.