26 Απρ 2024
READING

Καφέ Moleskine στο Πεκίνο

2 MIN READ

Καφέ Moleskine στο Πεκίνο

Καφέ Moleskine στο Πεκίνο

Η θρυλική εταιρία σημειωματάριων Moleskine επέκτεινε τη νέα σειρά καφέ της με ένα νέο κατάστημα στο Sanlitun του Πεκίνο. Mία επανασχεδίαση του “café littéraire”, που συνδυάζει καφέ, γκαλερί και στοιχεία retail store για αποτελέσματα δημιουργικά που εμπνέουν.

Καθαρός, αξεπέραστος και σύγχρονος, ο χώρος γιορτάζει και εκφράζει ταυτόχρονα το ήθος της Moleskine. Οι λευκοί τοίχοι και οι ανοιχτές λεπτομέρειες ξύλου θυμίζουν τις σελίδες ενός σημειωματάριου Moleskine, ενώ η περιοχή της μαύρης καφετέριας θυμίζει τα δερμάτινα καλύμματα του σημειωματάριου.

Σε αυτό το διαδραστικό, δημιουργικό χώρο, η Moleskine παραδίδει μία μετενσάρκωση του σημειωματάριού της.

Ένα μείγμα ατομικών και μεγαλύτερων τραπεζιών δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν, ενώ μια μεγάλη περιοχή του χώρου είναι διαθέσιμη για να παρουσιάζεται το έργο τόσο των καθιερωμένων όσο και επίδοξων δημιουργικών. Αυτές οι οθόνες που είναι εμπνευσμένες από ημερολόγια προκαλούν το αίσθημα σαν να παρατηρεί κανείς τις σελίδες ενός σημειωματάριου.

Ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων που περιλαμβάνει εργαστήρια και συνομιλίες δίνει έμφαση σε τοπικούς και διεθνείς κατασκευαστές και πρωτοπόρους. Οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται στις βασικές αξίες του brand: πολιτισμός, δημιουργικότητα, ταξίδια και προσωπική έκφραση.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε εργαστήρια καφέ και να αγοράσουν καφέ σε συσκευασμένα σακουλάκια Moleskine. Εν τω μεταξύ, μια περιοχή retail τοίχου δείχνει τα σημειωματάρια, τα περιοδικά και τα εργαλεία γραφής της Moleskine.

Η προσέγγιση του καφέ είναι μέρος των προσπαθειών της Moleskine να χρησιμοποιήσει τη φιλοξενία για να συνδεθεί με δημιουργικούς επαγγελματίες. Επεκτείνει την εμπειρία Moleskine πέρα από τα σημειωματάρια της μέσω της κουλτούρας και της κοινότητας, παρέχοντας μια ξεχωριστή αντίθεση από την τάση προς την AR και της υψηλής τεχνολογίας hotspot καφέ.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.