23 Απρ 2024
READING

BAKE cheese tart shop

2 MIN READ

BAKE cheese tart shop

BAKE cheese tart shop

Το ιαπωνικό dessert brand BAKE επεκτάθηκε στο Vietnam με ένα φανταστικό κατάστημα στο Ho Chi Minh City.

Ο χώρος είναι αρκετά στενός, με σκηνικό διπλού ύψους και κάθετα προσανατολισμένο σχέδιο από τον Joe Chikamori. Με το πάτωμα του καταστήματος να είναι περίπου 40 εκατοστά πάνω από το επίπεδο του δρόμου, χρειάστηκαν έξυπνες λύσεις για να εξασφαλιστεί ορατότητα από το εξωτερικό.

Μια σειρά από σκαλοπάτια από την είσοδο στο ταμείο δίνει την εντύπωση ότι οι καταναλωτές θα βρίσκονται σε αναμονή προς τα πάνω. Ένα κεκλιμένο πάτωμα και διάφορες βιτρίνες αυξάνουν το εφέ, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ανεμπόδιστη θέα στο εσωτερικό.

Για την πρώτη εμφάνιση του BAKE στο Βιετνάμ, ο Joe Chikamori έχει παραδώσει μία retail διαρρύθμιση  που κάνει έξυπνη χρήση ενός ασυνήθιστα υψηλού σχεδιασμού κτιρίου.

Τα πλαϊνά παράθυρα δίνουν στους περαστικούς μια άμεση οπτική γωνία στην προετοιμασία των προϊόντων και την παρουσίαση των ταρτών, που φαίνεται να αιωρούνται σε αρμονικά τοποθετημένα τραπέζια.

Οι βιτρίνες που τοποθετήθηκαν στην οροφή προσδίδουν μεγαλύτερη ορατότητα στο προϊόν, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να δουν και το προσωπικό όσο εργάζονται.

Η παλέτα των γκρίζων λεπτομερειών του brand δημιουργεί μια πιο βιομηχανική ατμόσφαιρα, με πιο φωτεινούς τόνους να χρησιμοποιούνται για να τραβήξουν το βλέμμα και να εστιάσουν στη δραστηριότητα στην κουζίνα και στο προϊόν.

Θα το βρείτε:

68 Ngo Duc Ke, District1, Ho Chi Minh City, Vietnam
cheesetart.com

Σχεδιασμένο από:

Joe Chikamori
zero7beach.blogspot.com

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.