20 Απρ 2024
READING

Το νέο κατάστημα της L’Occitane’s στη Νέα Υόρκη

2 MIN READ

Το νέο κατάστημα της L’Occitane’s στη Νέα Υόρκη

Το νέο κατάστημα της L’Occitane’s στη Νέα Υόρκη

Η L’Occitane  θα κάνει το ντεμπούτο της με νέο κεντρικό κατάστημα στη Νέα Υόρκη. Το κατάστημα, που βρίσκεται στην 555 Fifth Ave., εκτείνεται σε 700 τ.μ. στο ισόγειο, 300 τ.μ. στο ημιυπόγειο και 100 τετραγωνικά μέτρα στο υπόγειο, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από τον ιδιοκτήτη ATCO Properties & Management.

Το κατάστημα δεν θα έχει μόνο επώνυμα beauty items, αλλά και πλούσια εμπειρία retail, η οποία περιλαμβάνει ζωντανή ροή βίντεο του λογαριασμού της εταιρίας στο Instagram, stationary bikes και μία εικονική βόλτα με αερόστατο.

Πέρυσι, το brand έκανε το ντεμπούτο του σε έναν παρόμοιο σχεδιασμό με αισθητική κατεύθυνση στο Yorkdale Shopping Centre του Τορόντο.

Ο retailer της Γαλλίας πιέζει σκληρά την προώθησή του στις Η.Π.Α., αφού απέστειλλε πρόσφατα ένα lavendar-scented truck για να προσελκύσει τους καταναλωτές καθώς αναπροσαρμόζει το αμερικανικό στόλο καταστημάτων του. Αλλά η ιδέα του νέου καταστήματος της εταιρείας πραγματοποιείται σε πολλές πόλεις του εξωτερικού.

Ο beauty retailer αντιμετωπίζει άφθονο ανταγωνισμό στην πορεία του, καθώς η Sephora και η Ulta ανοίγουν το δρόμο σε μια αγορά που συνεχίζει να απολαμβάνει έντονες πωλήσεις. Ο beauty retailer, ο οποίος εξαρτάται από την ιστορία των παραδοσιακών αρωμάτων και σαπουνιών, απαιτεί τιμές υψηλής ποιότητας για τα προιόντα του και ανταγωνίζεται όχι μόνο αυτούς τους επιτυχημένους retailers αλλά και τις προσπάθειες της Macy και της Target.

Το εμπόριο δεν είναι πλέον αρκετό. Περισσότεροι από τους μισούς καταναλωτές (53%) δεν περιμένουν από τους περισσότερους retailers να παράγουν εξαιρετικές εμπειρίες πελατών, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Salesforce σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της εμπειρίας retail. Περισσότεροι από το 60%  αισθάνονται ότι οι retailers δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες τους, ωστόσο το 58% των καταναλωτών αποδίδουν μεγάλη αξία στις εξατομικευμένες εμπειρίες στο κατάστημα, σύμφωνα με την ομάδα Ask Fine της Salesforce.

Μια μελέτη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της μόδας διαπίστωσε ότι οι millenials ήταν πιο πιθανό να αγοράσουν από τους retailers που επικεντρώνονταν στην εμπειρία και την κοινότητα και άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι η Gen Z ακολουθεί την ίδια τάση.

Η L’Occitane δεν είναι η μοναδική εταιρία ομορφιάς που βελτιώνει την εμπειρία της στο κατάστημα. Η Sephora βρίσκεται στο επίκεντρο της επέκτασης του Studio concept, το οποίο διαθέτει τεχνολογία όπως το Virtual Artist καθώς και μαθήματα ομορφιάς, υπηρεσία παροχής συμβουλών και περιποιήσεις προσώπου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.