20 Απρ 2024
READING

Ο Elon Musk θέλει να δημιουργήσει video games στην οθόνη του ταμπλό των αυτοκινήτων Tesla

2 MIN READ

Ο Elon Musk θέλει να δημιουργήσει video games στην οθόνη του ταμπλό των αυτοκινήτων Tesla

Ο Elon Musk θέλει να δημιουργήσει video games στην οθόνη του ταμπλό των αυτοκινήτων Tesla
  • Η Soldier 76 main και ο CEO της Tesla, Elon Musk ψάχνουν να προσλάβουν game developers στην Tesla για να δημιουργήσουν παιχνίδια.
  • Τα παιχνίδια σχεδιάζονται για τα αυτοκίνητα Tesla. “Θέλουμε να δημιουργήσουμε απίστευτα διασκεδαστικά παιχνίδια που θα ενσωματωθούν στο κέντρο της οθόνης αφής, στο τηλέφωνο και το αυτοκίνητο” ανακοίνωσε ο Musk.
  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Musk καλεί σε δημόσια πρόσκληση για τα παιχνίδια στα αυτοκίνητα

Game developers: ο Elon Musk σας αναζητά για να φτιάξετε τα πιο απρόσμενα παιχνίδια! 

“Εάν ασχολείσαι με video game development, σκέψου να κάνεις μία αίτηση στην Τesla”, είπε ο Musk στο Τουίτερ.

Μπορεί να αναρωτιέστε, τι σημαίνει για τον κόσμο να δημιουργήσετε παιχνίδια σε ένα αυτοκίνητο. Αυτό παραμένει ασαφές.

“Ένα διαδραστικό παιχνίδι ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της Tesla που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση ο ένας με τον άλλο θα ήταν απίστευτο.” Απάντησε ένας χρήστης του Twitter στον Μusk, ο οποίος απάντησε με “Κάτι τέτοιο, αλλά θα μοιάζει περισσότερο με ενήλικες σε αυτοκίνητα με anime vibe.”

Πιθανώς το παιχνίδι θα μπορούσε να παίζει μόνο όταν το αυτοκίνητο δεν είναι εν κινήσει. Ίσως! Ή πιθανόν προορίζεται μόνο για τους επιβαίνοντες.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια κατάσταση όπου ένα παιχνίδι που τρέχει στην κύρια οθόνη αφής του αυτοκινήτου δεν θα έπαιρνε την προσοχή του οδηγού από το χειρισμό του οχήματος. Ο Musk δεν προδίδει το πώς θα λειτουργήσει για την ώρα.  Εν τω μεταξύ, η Tesla προσθέτει κλασικά παιχνίδια Atari στην οθόνη αφής σε ένα επερχόμενο update λογισμικού – και ένα από αυτά ίσως προσφέρει μια ματιά στο πώς αυτά τα παιχνίδια μπορεί να λειτουργήσουν.

Ο Musk δήλωσε ότι στην επόμενη ενημέρωση θα είναι διαθέσιμα τα παιχνίδια “Missile Command,” “Tempest,” και “Pole Position” και στην περίπτωση του racing game “Pole Position” μπορείτε να οδηγείτε στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.