18 Απρ 2024
READING

Dubai Square, ένα νέο τεράστιο “tech-driven” mall 750.000 τμ.

3 MIN READ

Dubai Square, ένα νέο τεράστιο “tech-driven” mall 750.000 τμ.

Dubai Square, ένα νέο τεράστιο “tech-driven” mall  750.000 τμ.

Η Dubai Holding και η Emaar Properties ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός τεράστιου τεχνολογικού εμπορικού κέντρου, στo Dubai Creek Harbour.

Το νέο mall, το οποίο θα προσφέρει 750.000 τ.μ. χώρου retail – σχεδόν στο μέγεθος 100 γηπέδων ποδοσφαίρου και διπλάσια έκταση από το Dubai Mall.

Το Dubai Square, θα βρίσκεται στο κέντρο του Dubai Creek Harbour, και θα εκτείνεται σε τρία επίπεδα όπου θα μπορεί κανείς να βρει τη μεγαλύτερη Chinatown της Middle East, μία περιοχή για εκδηλώσεις, luxury retail, outlets για φαγητό και ξεκούραση, σινεμά, waterpark και περιοχή με εικαστικές τέχνες.

Tο mall, που θα προωθεί το “omnichannel retailing”, θα προσφέρει στους καταναλωτές επιλογές για να ψωνίζουν μέσω οθονών, κινητών ή σε κάποιο retail store, όπως αναφέρει σχετική δήλωση.

Οι ψηφιακές εγκαταστάσεις θα συμπεριλαμβάνουν custom-σχεδιασμένες εφαρμογές κινητών, λύσεις για γρήγορες πληρωμές, αναζήτηση και barcode scanning applications, radio-frequency identification τεχνολογία, κινητές πληρωμές και click-and-collect υπηρεσίες.

Το Dubai Square θα χαρακτηρίζεται από τα απίστευτα skylights, glazed οροφές και παράθυρα και θα φιλοξενεί επίσης retailers από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, sustainable τεχνολογίες, 3D printing, drones και τομείς AI.

Στo ισόγειο του Dubai Square θα μπορεί κανείς να βρει την περιοχή που είναι αφιερωμένη στις εκδηλώσεις, με μία ειδική αρένα αλλά και άλλους χώρους στους δρόμους και τις αυλές. Η entertainment arena θα έχει προβολή 3D χάρτη, θεατρικό ήχο και φωτισμό και οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς σχετικό, ώστε να φιλοξενεί συναυλίες και θεατρικά σόου, performances διασημοτήτων, show ακροβατικών και εκθέσεις.

Ο πρώτος όροφος, είναι αφιερωμένος στο retail, το φαγητό και τα leisure outlets. Η προσφορά μόδας θα συμπεριλαμβάνει VIP dressing rooms, έξυπνα fitting rooms με διαδραστικούς καθρέυτες, private συλλογές μόδας, προσωποποιημένες προτάσεις AI, 3D printed ρουχισμό και αξεσουάρ, καθώς και μουσεία μόδας.

Μια μεγάλη luxury avenue θα έχει επώνυμα brands και μια πλατεία, καθώς και casual εστιατόρια.

Οι επιλογές κουζίνας θα περιλαμβάνουν κουζίνες όπως fusion, vegan, Peruvian,French και Vietnamese και οι ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές για την παραγγελία τροφίμων θα ελαχιστοποιήσουν την ουρά και τις μεγάλες περιόδους αναμονής.

Το Dubai Square θα έχει επίσης live σταθμούς μαγειρικής, πωλητές streetfood, γιορτινές pop up αγορές, προσφορές grab-and-go food and beverage και μια βιολογική αγορά.

Ο δεύτερος όροφος θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το Ice Adventure, σινεμά, waterpark, αθλητικό στίβο, σούπερ μάρκετ και μετρό.

Το Dubai Square θα περιλαμβάνει επίσης μια περιοχή τέχνης που θα φιλοξενεί γλυπτά, αγάλματα, μόνιμες εκθέσεις, ephemeral performance τέχνη, συναυλίες μεγάλης κλίμακας, ατομικές εκδηλώσεις και events όλο το χρόνο που θα «ενσωματώσουν στο retail το χορό, το δράμα, τη λογοτεχνία, τη μουσική, τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο και άλλες μορφές τέχνης”

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.