24 Απρ 2024
READING

Food & Love

3 MIN READ

Food & Love

Food & Love

Από τοστ αβοκάντο μέχρι τους specialty coffees, οι Millenials αγαπούν τη φιλοξενία. Συχνά trendy εστιατόρια και καφετέρειες έχουν μετατραπεί σε νέους χώρους clubbing.

Οι Millennials είναι φημισμένoι για την “αστάθειά” τους, συχνά απλά μισούν τις προτιμήσεις των γονιών τους. Ωστόσο, προσπαθώντας να κατανοήσουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά των πρόσωπων που γεννήθηκαν μεταξύ του 1981 και της δεκαετίας του 2000 είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Είναι “περισσότερο” σε όλα από κάθε γενιά που έχει προηγηθεί και φυσικά είναι πιο πιθανό να εκτιμήσουν το φαγητό στα εστιατόρια.

Το 2015, οι New York Times ανέφεραν ότι το 40% των Millennials σταμάτησε να τρώει δημητριακά επειδή φοβούνταν την προοπτική του βρώμικου άπλυτου μπολ που άφησαν πίσω. Αυτή η μετατόπιση της συμπεριφοράς ήταν καταστροφική για τις επιχειρήσεις δημητριακών και σούπας.

Οι μέτοχοι της General Mills και της Campbell Soup το γνωρίζουν αυτό το πρώτο χέρι. Τα αποθέματα υποχώρησαν μετά την πτώση των πωλήσεων. Ωστόσο, το να είσαι foodie είναι και αυτό ένα πράγμα από μόνο του, σίγουρα. Οι νέοι είναι πιο πιθανό να συγκεντρώνονται σε casual restaurants παρά σε μπαρ.

Τα reviews στο yelp και οι φωτογραφίες στο Instagram από τα πεντανόστιμα φαγητά που ετοιμάζονται να φάνε μετακίνησε το ενδιαφέρον για το φαγητό στο κέντρο της κουλτούρας τους.

Η Sysco Corp. είναι ένας έξυπνος τρόπος να παίξεις με αυτό τη νέα και ισχυρή τάση. Αυτό είναι καλό, επειδή η Sysco έχει κάνει μια τεράστια επιχείρηση γύρω από την προμήθεια εστιατορίων σε όλο τον κόσμο με φρέσκο κρέας, φρούτα και λαχανικά, κατεψυγμένα είδη, θαλασσινά, πουλερικά, ποτά και επιδόρπια. Παρέχει ακόμη χαρτοπετσέτες, πιάτα, σκεύη, πορσελάνες και σκεύη κουζίνας.

Η εταιρεία έχει 500.000 πελάτες παγκοσμίως και διαθέτει 300 εγκαταστάσεις διανομής σε 90 χώρες. Ωστόσο, είναι το είδος του κρυφού διαμαντιού που συχνά πολλοί παραβλέπουν, ή χειρότερα τη συγχέουν με τη Cisco Systems – την επιχείρηση δικτύωσης.

Αυτό που κάνει τη Sysco ελκυστικό είναι η κλίμακα. Οι διαχειριστές της εταιρείας έχουν αξιοποιήσει το μέγεθος και τη δύναμη της αλυσίδας εφοδιασμού της για να κερδίσουν τους ανταγωνιστές. Πολύ συχνά, εκείνοι που την αμφισβητούν είναι μικρότερες περιφερειακές επιχειρήσεις. Όταν πρόκειται για την τιμή, συνήθως τον κύριο καθοριστικό παράγοντα στην επιχείρηση εστιατορίων, είναι μια άδικη πάλη.

Η Sysco μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες τιμές επειδή είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών τροφίμων στις περισσότερες αγορές που εξυπηρετεί. .

Το 2017, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 10%, φθάνοντας τα $ 55,4 δισ. Και το καθαρό εισόδημα αυξήθηκε κατά 17%, φθάνοντας τα 2,4 δισ. δολάρια.

Τώρα η εταιρεία θέλει να γίνει ακόμη μεγαλύτερη επενδύοντας σε νεες κατηγορίες προιόντων και συνεργασίες.Μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου, ο Thomas Bene, ο διευθύνων σύμβουλος από το 2013, δήλωσε στους αναλυτές ότι η Sysco έκλεισε τις εξαγορές της HFM FoodService, της Kent Foods και της Doerle Food Service.

Αυτές οι εξαγορές ακολουθούν τις προηγούμενες εξαγορές του ομίλου Brakes (προμηθευτής τροφίμων που εδρεύει στο Λονδίνο), των προμηθειών στο Fly, στο North Star Seafood και στα Gilchrist και Soames. Επιπλέον, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει στρατηγικές επενδύσεις στη Mayca Distribuidores και την Pacific Star Foodservice.

Όλες αυτές οι επιχειρήσεις εκσυγχρονίζονται με τη νέα τεχνολογία. Και όλοι εξαρτώνται από τη μεγαλύτερη πλατφόρμα Sysco για να ξεπεράσουν με αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Είναι μια στρατηγική που έχει πολύ καλό κέρδος για το μέλλον. Αυτό το μέλλον είναι ακόμη πιο φωτεινό, επειδή ο πολιτισμός αλλάζει. Περισσότεροι άνθρωποι συχνάζουν σε εστιατόρια, την κύρια δραστηριότητα της Sysco.

Οι μετοχές της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 12,8% το 2018 και κατά μέσο όρο 24% ετησίως τα τελευταία τρία χρόνια. Με μια σχέση τιμής- κερδών 27,9 και κεφαλαιοποίηση αγοράς 35,3 δισ. δολαρίων, η επιχείρηση Sysco κερδίζει ένα πολλαπλάσιο όφελος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.