26 Απρ 2024
READING

Τα 25 πιο αγαπημένα brands των νέων

2 MIN READ

Τα 25 πιο αγαπημένα brands των νέων

Τα 25 πιο αγαπημένα brands των νέων
  • Η εταιρία ερευνών, Morning Consult ανακοίνωσε μία λίστα με τα top 25 αγαπημένα brands των millennials.
  • Τα περισσότερα από τα top-rated brands ήταν τεχνολογικές εταιρίες συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Google, Netflix, και Amazon.
  • Οι Budget-friendly retailers όπως η Dollar Tree και η Target επίσης ανήκουν στην κατάταξη

Την τελευταία δεκαετία, οι ειδικοί προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις καταναλωτικές συνήθειες των millennials.

Αυτή η γενιά έχει διαφορετικές προταιρεότητες από την προηγούμενη, που έχουν δημιουργήσει διαφορές στο brand marketing.

Η εταιρία έρευνας αγοράς Morning Consult πρόσφατα δημοσιοποίησε μία αναφορά που αναφέρεται στις αξίες και τα ήθη των καταναλωτών ώστε να μάθουν περισσότερα γύρω από το τι περιμένουν από τα brands που ψωνίζουν.

Σαν μέρος της διαδικασίας, η εταιρία ζήτησε από μία ομάδα ενηλίκων ηλικίας 18 με 29 ετών, να ψηφίσουν ανάμεσα σε 1000 brands με βάση το πόσο τους αρέσουν ή οχι. Κάθε ένα από τη λίστα άρεσε σε περίπου 12.000 καταναλωτές κατά μέσο όρο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι εταιρίες τεχνολογίας όπως το YouTube, η Google, το Netflix, και η Amazon ήταν οι πιο αγαπημένες ανάμεσα στους millennials.

Χωρίς να το περιμένει κανείς, το Dollar Tree ήταν η πιο αγαπημένη εταιρία όλων, όπου πρόκειται για ένα dollar store που πωλεί μία μείξη προιόντων με είδη σπιτιού, ένδυσης, εποχιακά και περιορισμένη διάθεση φαγητού.

Αυτή η αλυσίδα που είναι budget-friendly, παίζει με την ιδέα ότι οι millenials πελάτες κλονίστηκαν κατά τη διάρκεια της ύφεσης. Εξαιτίας αυτού, είναι συχνά έτοιμοι να θυσιάσουν την “εμπειρία” αγορών. Το Home Depot και το Target ήταν οι μόνοι άλλοι retailers που εμφανίστηκαν στις 25 κορυφαίες λίστες της Morning Consult.

Ίσως το πιο εκπληκτικό από όλα, το Subway ήταν η μόνη αλυσίδα fast-food που εμφανίστηκε στον κατάλογο. Η εταιρεία παλεύει να επιβιώσει τα τελευταία χρόνια, και οι πωλήσεις έχουν μειωθεί ως αποτέλεσμα. Σε μια προσπάθεια ανανέωσης, η εταιρεία ξεκίνησε πέρυσι διάφορες ενέργειες, μεταμορφώνοντας συγκεκριμένα καταστήματα και προσθέτοντας στοιχεία υψηλής ποιότητας στο μενού.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα παρακάτω. Τα ποσοστά αντανακλούν το ποσοστό των ερωτηθέντων που τους αρέσει κάθε brand:

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.