18 Απρ 2024
READING

La Boulangerie νέα σχέδια

3 MIN READ

La Boulangerie νέα σχέδια

La Boulangerie νέα σχέδια

Executives από το fast-casual Garbanzo Mediterranean Fresh πραγματοποίησαν μία επένδυση στο La Boulangerie, στο San Francisco, που είναι bakery-café concept, όπως ανακοίνωσαν και οι δύο πλευρές.

Ο James Park, CEO του Garbanzo , ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και ο  real-estate investor Michael Staenberg, που κατέχει το 84% της αλυσίδας με βάση το Denver, συνεργάζονται με τον Pascal Rigo, τον ιδρυτή και operator του La Boulangerie, ώστε να επεκταθούν, να κάνουν franchise και license το brand. Το Garbanzo έχει 28 καταστήματα και το La Boulangerie 8.

Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν. Ο Nicolas Bernadi θα παραμείνει διευθύνων σύμβουλος της La Boulangerie, δήλωσε ο Park. Ο κ. Park δήλωσε ότι οι επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου του Bernadi, δημιούργησαν μια νέα εταιρεία με την επωνυμία Modern BOSS, η οποία είναι υπεύθυνη για τις Back Office Shared Services, και τη διαχείριση διάφορων επιχειρηματικών λειτουργιών όπως λογιστική, χρηματοδότηση, πρόβλεψη, πληρωμές λογαριασμών και άλλα γενικά και διοικητικά καθήκοντα.

“Μία από τις προκλήσεις μιας αυξανόμενης οργάνωσης είναι το εμπόδιο των γενικών και διοικητικών δαπανών”, δήλωσε ο Park σε συνέντευξή του. “Η Modern BOSS θα υποστηρίξει την επιχείρηση και θα αφήσει τις βασικές λειτουργίες και το μάρκετινγκ να συνεχιστούν χωρίς επιβάρυνση από την G & A”. Η Modern BOSS, που εδρεύει στο Ντένβερ, θα χρησιμοποιήσει το επιχειρηματικό λογισμικό που δημιουργήθηκε στο Garbanzo, δήλωσε ο Park. Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς οι συνεργάτες εξετάζουν άλλες εξαγορές.

«Αναζητούμε μερικές άλλες ιδέες εστιατορίων και ίσως άλλων επιχειρήσεων στον χώρο της φιλοξενίας», δήλωσε ο Park.

Εν τω μεταξύ, η νέα εταιρική σύζευξη Garbanzo και La Boulangerie έχει σχέδια να επεκτείνει το concept του αρτοποιείου. “Υπάρχουν δύο που χτίζονται αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο Park , “και θα συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε κάπου στα τρία με πέντε στην περιοχή του Bay στους επόμενους 15 μήνες.” Ο Park είπε ότι η La Boulangerie ασχολείται ενεργά με την ακίνητη περιουσία στο Ντένβερ και στο Σαιντ Λούις. Το Garbanzo έχει καταστήματα σε έξι πολιτείες.

Η Starbucks Corp. απέκτησε το φούρνο La Boulange του Rigo, που ιδρύθηκε το 1995, για 100 εκατομμύρια δολάρια το 2012, αλλά ο γίγαντας του καφέ έκλεισε το brand το 2015 και πώλησε πέντε από τα 23 καταστήματα πίσω στο Rigo και στο Bernadi. Άνοιξαν εκ νέου τα καταστήματα όπως το La Boulangerie και πρόσθεσαν άλλα τρία.

“Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε σε έναν μεγάλο συνεργάτη”, δήλωσε ο Rigo για τη νέα συνεργασία. “Έχουν δεξιότητες που δεν έχουμε. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιχείρηση και μπορούν να φέρουν πολλά στον τομέα των ακινήτων.Αν έχετε μια μεγάλη ιδέα και δεν ξέρετε πως να τη χρησιμοποιήσετε, δεν έχετε τίποτα.”

Ο Rigo λέει ότι προβλέπει το concept της La Boulangerie να ταιριάζει σε διάφορες τοποθεσίες. “Δεν πρόκειται να παραμείνουμε σε μια μορφή”, είπε. “Θα είμαστε σε θέση να φέρουμε κάτι καλό στους πελάτες μας οπουδήποτε.”

Ο Park δήλωσε ότι το Garbanzo επεκτείνεται επίσης. Νέα καταστήματα πρόκειται να ανοίξουν σύντομα στο Πανεπιστήμιο του Notre Dame κοντά στο South Bend, στο Moravian College στη Βηθλεέμ, στο Παρίσι και στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.