26 Απρ 2024
READING

H Moleskine ανοίγει καφέ στο Λονδίνο, το Αμβούργο και τη Νέα Υόρκη

1 MIN READ

H Moleskine ανοίγει καφέ στο Λονδίνο, το Αμβούργο και τη Νέα Υόρκη

H Moleskine ανοίγει καφέ στο Λονδίνο, το Αμβούργο και τη Νέα Υόρκη

Η Moleskine ανακοίνωσε τα εγκαίνια μιας σειράς από καφέ σε κεντρικές πόλεις παγκοσμίως, γνωστές για την κουλτούρα και τη δημιουργικότητά τους, συμπεριλαμβανομένων του Λονδίνου, του Αμβούργου και της Νέας Υόρκης. Τα καφέ, ανοίγουν μετά την επιτυχία που είχε το πρώτο, που βρίσκεται στη Brera district στο Μιλάνο.

Με την υπόσχεσή να είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να πιει κανείς τον καφέ του, το Moleskine cafe έχει ως στόχο να προσφέρει ένα χώρο για τη “κοινότητα να κοινωνικοποιείται”, να μοιράζεται ιδέες και να εμπνέεται από τη δημιουργικότητα. Θα συγχωνεύει στοιχεία ενός καφέ, μιας γκαλερί τέχνης και ενός καταστήματος retail, όλα σε ένα.

Ο σχεδιασμός των κτιρίων θα αντικατοπτρίζει αυτό που υπάρχει ήδη στα καταστήματα Moleskine ή στα ίδια τα σημειωματάρια, καθαρή και διαχρονική αισθητική με ουδέτερα χρώματα.

Το μενού θα διαθέτει ιταλική και τοπική κουζίνα, με επιλογές για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα – και σύμφωνα με την αποστολή του – θα έχουν ειδικά τμήματα του καφέ που θα είναι αφιερωμένα σε εκθέσεις αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, εικονογράφων και σκηνοθετών ταινιών. Θα υπάρχουν επίσης διάφορες εκδηλώσεις, συνομιλίες και εργαστήρια στα καφέ.

Μετά το άνοιγμα του καφέ Moleskine στο Πεκίνο στις 23 Ιανουαρίου, θα ανοίξει το καφέ στο Αμβούργο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.