26 Απρ 2024
READING

To νέο Concept Store της Anthropologie

3 MIN READ

To νέο Concept Store της Anthropologie

To νέο Concept Store της Anthropologie

Η Anthropologie, η οποία ανήκει στην εταιρεία URBN με έδρα τη Φιλαδέλφεια, ανακοίνωσε την πρόθεσή της για ένα νέο σχέδιο όσον αφορά την εμπειρία των πελατών, το οποίο ονομάστηκε Anthropologie & Co., το 2016. Μόνο επτά από τα 220 περίπου καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Αμερική και την Ευρώπη επεκτάθηκε στη νέα αντίληψη μέχρι στιγμής. Το πρώτο από αυτά τα καταστήματα άνοιξε για το κοινό στο Georgetown. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να ανοίξει ένα δεύτερο Anthropologie & Co. στο Bethesda Row αυτό το φθινόπωρο.

Το νέο Anthropologie & Co. επεκτείνεται σε μεγάλο βαθμό από τον πρώην χώρο του καταστήματος. Οι ανακαινίσεις προστέθηκαν στον τρίτο όροφο για να δημιουργήσουν 5.000 τ.μ. retail, πολλά από τα οποία είναι αφιερωμένα σε ένα νέο μοντέλο μπουτίκ “σταθμών” σε όλο το χώρο.

Τα φρέσκα στοιχεία περιλαμβάνουν ένα showroom επίπλων και ένα home design center, το οποίο επιτρέπει στους υποψήφιους πελάτες να αγοράσουν στο τμήμα επίπλων της Anthropologie αυτοπροσώπως, αντί να το κάνουν μέσω του ιστότοπου της εταιρείας. Ομοίως, η κατηγορία ομορφιάς της Anthropologie θα επεκταθεί, εστιάζοντας σε περιορισμένα προϊόντα καθαριότητας ομορφιάς από brands όπως το Caudalie, το NuFace και το Sunday Riley. Το κατάστημα πραγματοποιεί επίσης κινήσεις για να εισέλθει στην ανερχόμενη τάση ευεξίας, αποκαλύπτοντας μια καθορισμένη ενότητα “ευεξίας” εφοδιασμένη με εργαλεία αρωματοθεραπείας, αιθέρια έλαια και κρύσταλλα.

Η ​​μπουτίκ νυφικών της Anthropologie, BHLDN, ​​θα έχει επίσης αφιερωμένο χώρο στο νέο κατάστημα και τα παραδοσιακά είδη ένδυσης θα διατηρήσουν ακόμα μια ισχυρή παρουσία με την προσθήκη μίας μπουτίκ παπουτσιών.

Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι η επέκταση του brand σε τρόφιμα: το Georgetown Anthropologie & Co. διαθέτει ένα μικρό κατάστημα γλυκών, που διαθέτει brands από όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου του DC Chocolatier Harper Macaw). Άλλα καταστήματα της Anthropologie & Co. έχουν προσελκύσει ακόμη περισσότερο την κοινότητα τροφίμων.

Το κατάστημα Palo Alto αρχικά συνεργάστηκε με τον βραβευμένο με το βραβείο James Beard chef Marc Vetri για να υπάρξει ένα εστιατόριο στο κατάστημα (από τότε που ανέλαβε ο Steve Linneman). Το επερχόμενο κατάστημα της Bethesda θα έχει επίσης στοιχεία εστιατορίου και θα περιλαμβάνει ένα Terrain, το δημοφιλές home και garden outfitter της URBN.

Η επέκταση της Anthropologie & Co. είναι μία από τις λίγες στρατηγικές ανάπτυξης που έχει υιοθετήσει η URBN προκειμένου να ανταγωνιστεί την αγορά retail. Τον τελευταίο καιρό το brand έχει εξερευνήσει διάφορες εναλλακτικές, όπως είναι η δημιουργία κτιρίων, το άνοιγμα χώρων εκδηλώσεων και ακόμη και συνεργασία με τον ανταγωνιστή Nordstrom στο τμήμα εγχώριων αγαθών. Το κατάστημα Anthropologie & Co. υπόσχεται να είναι μεταξύ των μεγαλύτερων, αν και η McCreight έχει επίσης δηλώσει ότι η εταιρεία σχεδιάζει τα διευρυμένα καταστήματα να γίνουν περίπου 40.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.