23 Απρ 2024
READING

H Abercrombie κάνει “check in” στα SBE hotels

3 MIN READ

H Abercrombie κάνει “check in” στα SBE hotels

H Abercrombie κάνει “check in” στα SBE hotels

Η SBE είναι μια ιδιόκτητη εταιρεία φιλοξενίας που αναπτύσσει, διαχειρίζεται και λειτουργεί ξενοδοχεία, κατοικίες, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

  • Η Abercrombie & Fitch και ο hotelier sbe ανακοίνωσαν μια σύμπραξη που συνεπάγεται co-branded events και pop-up shops σε επιλεγμένα ακίνητα. Μέχρι το τέλος του έτους, η SBE θα διαχειρίζεται 25 ξενοδοχεία και περισσότερους από 170 χώρους εστίασης, νυχτερινής διασκέδασης και entertainment παγκοσμίως, σύμφωνα με δελτίο Τύπου των εταιρειών.
  • Τα μέλη του προγράμματος loyalty του retailer ενδυμάτων, δηλαδή του A & F Club, θα έχουν ειδικά οφέλη σε όλα τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τους χώρους διασκέδασης της SBE, ενώ οι πελάτες των ξενοδοχείων SBE, με τη σειρά τους, θα αποκτήσουν αποκλειστικές προσφορές της A & F.
  • Η πρώτη εκδήλωση της σύμπραξης, το A & F’s “Do it in Denim”, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Mondrian Los Angeles, όπου οι συμμετέχοντες μπορούσαν να δουν τη νέα συλλογή denim brand.

Η αναδυόμενη συγγένεια μεταξύ του retail και της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, είναι υπεύθυνη παγκοσμίως για 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια και 109 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με το World Travel and Tourism Council Global Economic and Issues, και συνεχίζει ασταμάτητα.

Το retail στα ξενοδοχεία δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά τώρα υπάρχουν αρκετές συνδέσεις μεταξύ των δύο βιομηχανιών που ξεπερνούν τις παραδοσιακές επιχειρήσεις, όπως το κατάστημα δώρων στο λόμπι ή το καφέ. Το πιο γνωστό είναι το West Elm, το οποίο το 2016 άρχισε να αναπτύσσει μια σειρά από επώνυμα ξενοδοχεία που βρίσκονται στις πολεις Detroit, Minneapolis, Indianapolis, Savannah, Georgia, Charlotte, North Carolina, Portland και Maine. Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι της εταιρείας ενσωματώνουν στοιχεία design από τις τοπικές κοινότητες και οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν έπιπλα και έργα τέχνης που βρίσκονται σε οποιοδήποτε δωμάτιο online. H RH, o ιαπωνικός retailer Muji και τα brands Parachute και Shinola έχουν επίσης ανοίξει ξενοδοχεία ή σκέφτονται να το κάνουν.

Είναι ένας τρόπος να παρουσιάσετε προϊόντα και να γίνει branding σε νέα ακροατήρια. Και για τους δύο, για το SBE και την Abercrombie, η προσπάθειά τους παρουσιάζει την ευκαιρία να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να προσφέρουν νέες εμπειρίες, έχοντας ειδική πρόσβαση σε αγορές και εκδηλώσεις, σύμφωνα με δηλώσεις του SBE founder-CEO Sam Nazarian και της προέδρου της Abercrombie & Fitch Brand, Stacia Andersen.

«Με την παρουσία του σε παγκόσμιο επίπεδο, την αφοσίωσή του στους καλεσμένους του και την ισχυρή ιστορία του για τη δημιουργία εμπειριών, το SBE είναι εξαιρετικά κατάλληλο για το brand μας. Mαζί προσβλέπουμε στη δημιουργία αυθεντικών καινοτόμων εκδηλώσεων για τους πελάτες μας», δήλωσε η Andersen.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.