16 Απρ 2024
READING

Η Urban Outfitters και η Anthropologie έχουν μια νέα στρατηγική

2 MIN READ

Η Urban Outfitters και η Anthropologie έχουν μια νέα στρατηγική

Η Urban Outfitters και η Anthropologie έχουν μια νέα στρατηγική

Η Urban Outfitters, η οποία έχει επίσης υπό την κατοχή της την Anthropologie και την Free People, χρησιμοποιεί ένα νέο πρόγραμμα πληρωμών που ονομάζεται Afterpay, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν προϊόντα σε δόσεις οnline.

Εάν οι αγοραστές επιλέξουν την πληρωμή Afterpay, το συνολικό κόστος των αγορών τους – τα οποία πρέπει να είναι μεταξύ $ 35 και $ 1000 για να πληρούν τις προϋποθέσεις – χωρίζεται σε τέσσερις πληρωμές. Η πρώτη πληρωμή χρεώνεται αμέσως και οι υπόλοιπες τρεις γίνονται κάθε δύο εβδομάδες μετά την πρώτη. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να ενθαρρύνετε τους πελάτες να πληρώνουν την πλήρη τιμή χωρίς να χρειάζεται να τους δελεάζουν οι εκπτώσεις.

Δεν υπάρχει επιπλέον κόστος για τον καταναλωτή για να γίνει αυτό και δεν καθυστερεί τον χρόνο κατά τον οποίο θα παραλάβει τις αγορές του. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ένα γενναιόδωρος νέος τρόπος αγορών. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Afterpay, Nick Molnar, η πληρωμή σε δόσεις με την Afterpay μπορεί να συμβάλει “στην αύξηση των ποσοστών πωλήσεων κατά 20-30%”, ανέφερε σε δήλωση προς τον Τύπο.

Επιπλέον, ο retailer είναι σε θέση να ενθαρρύνει τους πελάτες να πληρώσουν ολόκληρη την τιμή, καθώς οι δόσεις καθιστούν το συνολικό κόστος λιγότερο εντυπωσιακό. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει την αποφυγή των εκπτώσεων για να προσελκύσει κανείς τους αγοραστές στο κατάστημα.

Η έκπτωση ήταν η “γεύση” της περασμένης δεκαετίας, καθώς οι retailers προσπάθησαν να φέρουν τους καταναλωτές που σκέπτονταν το κόστος πίσω στα καταστήματα τις ημέρες μετά την ύφεση. Αυτοί οι πελάτες, ωστόσο, έχουν κολλήσει στις εκπτώσεις και γίνεται όλο και δυσκολότερο για τα καταστήματα να τους πείσουν να πληρώσουν πλήρη τιμή.”Είναι σχεδόν σαν ένα ναρκωτικό”, δήλωσε η Tiffany Hogan, retail analyst της Kantar Retail, στο Business of Fashion το 2016.

«Είμαστε σε αυτό το 40% έκπτωση κάθε Σαββατοκύριακο ή ακόμα πιο συχνά.Τι συμβαίνει όταν αφαιρείτε τις προωθητικές σας ενέργειες; Ο αγοραστής σας απλά φεύγει μακριά γιατί ξέρετε ότι τους έχετε εκπαιδεύσει να επιστρέψουν όταν θα ξαναβρουν αυτό το 40% έκπτωση”, είπε για τη Gap, η οποία είναι γνωστή για τη μεγάλη έκπτωσή της.Το νέο σύστημα στην Urban Outfitters επιτρέπει τώρα να χρεώνει την πλήρη τιμή χωρίς να φαντάζει ακριβή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.