20 Απρ 2024
READING

Η Abercrombie & Fitch πηγαίνει στο κολλέγιο με ένα νέο concept store

2 MIN READ

Η Abercrombie & Fitch πηγαίνει στο κολλέγιο με ένα νέο concept store

Η Abercrombie & Fitch πηγαίνει στο κολλέγιο με ένα νέο concept store

Η Abercrombie & Fitch-A & F-εξακολουθεί να ψάχνει για τον σωστό τρόπο να επανεφεύρει τον εαυτό της. Έτσι, το δημοφιλές brand ενδυμάτων κατευθύνεται στις πανεπιστημιουπόλεις με μια νέα φιλοσοφία μικρών καταστημάτων, όπου μπορεί να μάθει μια νέα πορεία προς τα εμπρός.

Η A & F εγκαινιάζει το “Lab Lab”, ένα concept store μικρής μορφής, κοντά σε δύο πανεπιστημιακές σχολές – μία στην Πανεπιστημιακή Εστία κοντά στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Οχάιο στο Columbus και μία κοντά στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, σύμφωνα με την Columbus Underground.

Η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα brand ambassador στην πανεπιστημιούπολη για να δημιουργήσει πίστη και να χρησιμοποιήσει τα καταστήματα για να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με το βιωματικό μάρκετινγκ και τα έσοδα που μπορεί να προκύψουν με μικρότερα καταστήματα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη έρευνα της αλυσίδας για μείωση του μεγέθους, καθώς ο retailer δοκιμάζει καταστήματα με μικρότερο αποτύπωμα, όπως αναφέρει η WWD. Τα Learning Labs θα είναι λιγότερο από το ήμισυ του μεγέθους ενός παραδοσιακού καταστήματος της A & F. Ωστόσο, η A & F είχε μικτά αποτελέσματα με κάποιες από τις άλλες προσπάθειές της τα τελευταία χρόνια για να βρει την πορεία  της στη νέα χιλιετία.

Το 2015, για να επιδείξει μια ώθηση προς την ωριμότητα, η αλυσίδα απομάκρυνε τους γυμνόστηθους άνδρες από τα καταστήματα και τις εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα χαλάρωσε το dresscode της για τους υπαλλήλους. Ένα χρόνο αργότερα, η αλυσίδα άρχισε να επαναπροσδιορίζει το ηλικιακό της target group σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει άτομα ηλικίας 18 έως 25 ετών και όχι το παραδοσιακό εφηβικό ακροατήριο.

Το 2017, η A & F συνέχισε να κάνει αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου concept store σε 15 χρόνια. Το νέο κατάστημα, το οποίο άνοιξε στο Polaris Fashion Mall στο Κολόμπους,  διαθέτει concepts για denim και αρώματα, καθώς και βελτιωμένες αίθουσες δοκιμαστηρίων, ταμεία για ευκολότερη διεκπεραίωση και αγορά online και υπηρεσίες αποθήκευσης.

Παρά τις διάφορες πρωτοβουλίες της,  συνέχισε να βλέπει μείωση των πωλήσεων μέχρι το πρώτο τρίμηνο του φθινοπώρου του έτους, όταν οι καθαρές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο 11% σε ετήσια βάση και οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 5%. Οι καθαρές πωλήσεις direct-to-consumer αυξήθηκαν κατά 14%. Η αλυσίδα έχει επίσης συζητήσει τη πιθανότητα μιας εξαγοράς. Πέρυσι, οι American Eagle Outfitters σε συνεργασία με την εταιρία Cerberus Capital Management αναφέρθηκαν ότι εργάζονται σε μια προσφορά για την A & F.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.