24 Απρ 2024
READING

Macau | Νέο Apple store που επικεντρώνεται στο community engagement και την εκπαίδευση

2 MIN READ

Macau | Νέο Apple store που επικεντρώνεται στο community engagement και την εκπαίδευση

Macau | Νέο Apple store που επικεντρώνεται στο community engagement και την εκπαίδευση

Ανοίγοντας τις πόρτες του στις 29 Ιουνίου, το δεύτερο κατάστημα της Apple στο Macau παρουσιάστηκε στα μέσα ενημέρωσης από εκπρόσωπους της εταιρείας λέγοντας ότι ο χώρος θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην παροχή δωρεάν εκπαιδευτικών συναντήσεων για το κοινό.

Macau (MNA) – Το δεύτερο κατάστημα της αμερικανικής τεχνολογικής πολυεθνικής Apple άνοιξε στο Macau επικεντρωμένο στην κοινότητα. Το κατάστημα που βρίσκεται στην Κίνα στο Sands Cotai Central άνοιξε τις πόρτες του στις 29 Ιουνίου και είναι το 50ο κατάστημα της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας. Περίπου 150 υπάλληλοι εργάζονται στο κατάστημα με τους μισούς να προέρχονται από άλλα καταστήματα της Apple σε όλο τον κόσμο.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δήλωσαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ότι το κατάστημα θα πραγματοποιήσει πολλές εκπαιδευτικές συνεδρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας στο φόρουμ του καταστήματος και θα είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε, με μαθήματα φωτογραφίας, μουσικής, τέχνης, αρχιτεκτονικής, μουσικής, κωδικοποίησης, σχεδίασης και γυμναστικής.

Το κατάστημα θα έχει επίσης αίθουσα συνεδριάσεων στον 3ο όροφο, όπου θα παρέχεται κατάρτιση σε επιχειρηματίες ή μικρές επιχειρήσεις.

Το 2017 η Apple ανακοίνωσε ότι τα καταστήματά της θα αρχίσουν να διοργανώνουν πρακτικές εκπαιδευτικές συνεδρίες με τίτλο Today on Apple, στις οποίες εκπαιδευμένα μέλη της ομάδας ή άλλοι επαγγελματίες και καλλιτέχνες θα παρέχουν δωρεάν εκπαίδευση.

Το κατάστημα της Apple που βρίσκεται στο Galaxy Macau λέγεται ότι είχε περίπου 10.000 επισκέπτες στα sessions του από τότε που άρχισαν να λειτουργούν πριν από ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2016.

Η πρόσοψη του καταστήματος αποτελείται από μία πέτρινη και γυάλινη σύνθεση κατασκευασμένη στην Ελβετία, η οποία συνδυάζει μία επίστρωση από γυαλί μέσα σε δύο επιστρώσεις πάχους ενός χιλιοστού stone light, ένα χαρακτηριστικό που λέγεται ότι είναι μοναδικό σε αυτό το συγκεκριμένο κατάστημα. Άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά του καταστήματος περιλαμβάνουν μία πορτα από μπαμπού χώρο και ένα 8k video wall που λέγεται ότι είναι το μεγαλύτερο από οποιοδήποτε κατάστημα της Apple σε όλο τον κόσμο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.