26 Απρ 2024
READING

H Hyundai παρουσιάζει το Kelly Park x Démoo

1 MIN READ

H Hyundai παρουσιάζει το Kelly Park x Démoo

H Hyundai παρουσιάζει το Kelly Park x Démoo

Το Department Store της Hyundai στη Seoul άνοιξε ένα κατάστημα μέσα σε κατάστημα που φέρνει κοντά το Kelly Park και τη Démoo στη πρώτη τους χρήση του κοινού Artspace installation που είναι αφιερωμένο στο brand και στις καλλιτεχνικές συνεργασίες.

Το Artspace, από το πολυεπιστημονικό στούντιο σχεδιασμού της NBDC, εμπνέεται από τις προσωρινές ζωές  των pop-up καταστημάτων και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει το περιβάλλον του πολυκαταστήματος με  ισορροπημένες experimental οθόνες. Η Hyundai λέει ότι ο χώρος επιχειρεί τη σύγκλιση της καλλιτεχνικής έκθεσης με την πώληση του προϊόντος.

Το σημερινό Kelly Park x Démoo, με θέμα “Διευρύνοντας την εικόνα”, παρουσιάζει μια σειρά προσφορών και από τα δύο brands και χαρακτηρίζεται από το καλλιγραφικό οπτικό στυλ των καλλιτεχνικών έργων του Kelly Park Studio, καθώς και τις μοντέρνες απόψεις της Démoo.

Η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί για να έχει το στήσιμο μιας γκαλερί, επιτρέποντας στους επισκέπτες να βλέπουν έργα τέχνης, μόδας και σχέδια επίπλων καθώς κινούνται μέσα στην έκθεση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.