19 Απρ 2024
READING

POP UP SHOPS|Μπορεί μία formula για online dating site να δουλέψει για τα pop-up;

2 MIN READ

POP UP SHOPS|Μπορεί μία formula για online dating site να δουλέψει για τα pop-up;

POP UP SHOPS|Μπορεί μία formula για online dating site να δουλέψει για τα pop-up;

Τo Pop-Up Shops, μια start up που περιγράφει τον εαυτό της ως Match.com για “χώρους και brands”, προσπαθεί να συνδέσει επιχειρηματίες που αναζητούν βραχυπρόθεσμη μίσθωση με διαχειριστές ακινήτων που επιδιώκουν να καλύψουν κενoύς χώρους.

Με την πλατφόρμα που δουλεύει όπως το Craigslist, οι ιδιοκτήτες είναι σε θέση να ταξινομήσουν τα brands που μπορούν να προσκαλέσουν να “φιλοξενηθούν” στο χώρο τους κατά τύπο-επίδειξη, online επιχείρηση, regional brand-, είδος προϊόντων -ενδύματα, βιβλία, εστίαση κλπ.- και από τις ελάχιστες ή τις μέγιστες μέσες πωλήσεις. Μόλις πραγματοποιήσουν τις επιλογές τους, μπορεί να προβληθεί ένας κατάλογος από brands που φιλτράρονται στα κριτήρια τους.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου μπορεί στη συνέχεια να δει τα προφίλ των πιθανών pop-up brands, τις βαθμολογίες από άλλους ιδιοκτήτες και να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα αν ενδιαφέρεται.

Τα brands, οι start ups ή οι marketers που ενδιαφέρονται να κάνουν ένα pop up store, αναζητούν διαθέσιμους χώρους. Μπορούν να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένο τμήμα μιας πόλης ανά τύπο χώρου (χώρο εκδηλώσεων, περίπτερο, υπαίθριο χώρο κλπ.), τιμολόγηση, τετραγωνικά μέτρα, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ανέσεων (ταμεία, δοκιμαστήρια κλπ.). Εμφανίζεται ένας κατάλογος των προτεινόμενων χώρων με βάση τα κριτήρια που επιλέγονται με πρόσθετες πληροφορίες για κάθε χώρο μαζί με τα reviews των ιδιοκτητών. Ένα προσωπικό μήνυμα μπορεί στη συνέχεια να σταλεί σε οποιαδήποτε επαφή ιδιοκτήτη.

Ο ιστότοπος στοχεύει στην ιδέα ότι οι βραχυπρόθεσμες μισθώσεις, ενώ συμβαίνουν τακτικά με τα εποχιακά προιόντα και τα Χριστουγεννιάτικα καταστήματα, γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα από ποτέ άλλoτε. Τα pop ups μπορούν να χρησιμεύσουν ως βασικός οδηγός κυκλοφορίας για τα malls ή ακόμη και για κέντρα lifestyle. Τα brands μπορούν να χρησιμοποιούν pop ups για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τoυ brand ή να δοκιμάσουν νέα προϊόντα ή δυνατότητες ακινήτων. Οι προσωρινοί χώροι χρησιμοποιούνται επίσης για ευρύ φάσμα εμπορικών στόχων.

“Τα pop up shops είναι αυτά που θα προσελκύσουν τους αγοραστές να ξεφύγουν από την Amazon και να ζήσουν πιο προσωπικά ένα brand ενώ βρίσκονται μέσα στην πόλη, είτε πρόκειται για ένα pop-up εστιατόριο, traveling Instagram μουσείο ή ένα yoga class “.

Αυτή τη στιγμή διατίθεται αποκλειστικά στην πατρίδα του PopUp Shops του Χιούστον και η πλατφόρμα σχεδιάζει να επεκταθεί σε περισσότερες από 40 μεγάλες πόλεις μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.