25 Απρ 2024
READING

10 concepts stores στην Νέα Υόρκη

4 MIN READ

10 concepts stores στην Νέα Υόρκη

10 concepts stores στην Νέα Υόρκη

Είτε βρεθείτε στο Μανχάταν για διασκέδαση ή για δουλειά, υπάρχουν δεκάδες καταστήματα που “πειραματίζονται” για να τσεκάρετε. Κάποια δίνουν έμφαση στις κοινωνικές συνευρέσεις, κάποια στις γνωστικές εμπειρίες και κάποια άλλα δίνουν έμφαση απλά στη διασκέδαση!

Adidas

Διεύθυνση: 565 5th Ave.

Το κατάστημα του retailer των αθλητικών ειδών  στην 5η λεωφ. έχει τα πάντα. Από εργαλεία για χυμούς μέχρι καθίσματα για να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους σπορ. Επιπλέον το κατάστημα διαθέτει ένα χώρο εκτυπώσεων όπου οι καταναλωτές μπορούν να εξατομικεύσουν ρούχα. Ένας διάδρομος μινιατούρα βρίσκεται στον επάνω όροφο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να τρέξουν ή να αναλύσουν το βήμα τους. Ακόμα σε έναν άλλο όροφο υπάρχει χλοοτάπητας, με ποδοσφαιρικές μπάλες, και εξοπλισμό γυμναστικής.

Allbirds

Διεύθυνση: 68 Prince St.

“Είναι ένα σπουδαίο σημείο για να καταλάβετε περισσότερα για την κατασκευή και το ύφασμα από μαλλί που χρησιμοποιείται στα υποδήματα κορυφαίας πώλησης του brand”, δήλωσε ο κ. Katie Smith, retail analysis και insights director στην Edited. “Καθώς το brand είναι άμεσo προς τον καταναλωτή, αυτή είναι συχνά η πρώτη φορά που ένας καταναλωτής αλληλεπιδρά με το προϊόν. Αν και το μικρό μέγεθος του καταστήματος δέχεται μεγάλο πλήθος επισκεπτών, η επιλογή των δωρεάν χρωματιστών κορδέλων στην είσοδο σημαίνει πως όλοι φεύγουν αισθανόμενοι δεσμευμένοι με το brand. “

Amazon Books

Διεύθυνση: 7 W 34th St.

Ως ένα από τα 15 βιβλιοπωλεία της Amazon, το κατάστημα προσφέρει καλά φωτισμένα ράφια βιβλίων καθώς και δοκιμαστικές συσκευές όπως το Echos, τη τηλεόραση Fire, e-readers και τα παιχνίδια τεχνολογίας. Μια ματιά στο εσωτερικό του καταστήματος δίνει στους αγοραστές μια ιδέα για το πώς βλέπει η Amazon το φυσικό retail και τη σύνδεση με την ηλεκτρονική αγορά του.

American Girl

Διεύθυνση: 75 Rockefeller Plaza

Το κεντρικό κατάστημα 14000 τ.μ., που έκανε εγκαίνια το Νοέμβριο του 2017, φιλοξενεί διαδραστικές εμπειρίες όπως επιλογές για πάρτυ στο καφέ, ένα κέντρο με περιεχόμενο που δείχνει τα βίντεο της εταιρείας και ένα Girl-and-Doll Salon, όπου τα κορίτσια μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τις κούκλες τους για κομμωτική, piercing και μανικιούρ. Διαθέτει επίσης ένα στούντιο σχεδιασμού, όπου οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν τις κούκλες και τα ρούχα τους και να επιλέξουν προϊόντα σε μέγεθος κοριτσιού για τον εαυτό τους.

b8ta

Διεύθυνση: 151 W 34th St., Herald Square

Αυτό το εκθεσιακό κέντρο υψηλής τεχνολογίας, που μόλις ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Macy’s, βρίσκεται στην πλατεία Herald Square της Macy και επικεντρώνεται στην έμφαση των brands που επιμελείται. Το shop-in-shop concept έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε κατάστημα retail και απασχολεί άρτια καταρτισμένους συνεργάτες των καταστημάτων που γνωρίζουν τα brands, καθώς και τους κατασκευαστές, επιτρέποντάς τους να συνεργάζονται με πελάτες σε υψηλότερο επίπεδο.

Casper

Διεύθυνση: 627 Broadway

Το μικρό κατάστημα του Casper στο Broadway – παρόλο που προσφέρει κουβέρτες, σεντόνια και μαξιλάρια – λειτουργεί περισσότερο σαν χώρος εκθεσιακός για τα στρώματα της εταιρείας, τα οποία είναι εγκατεστημένα σε μικρά δεντρόσπιτα  σε όλο το κατάστημα. Οι πελάτες ενθαρρύνονται να ξαπλώνουν στα κρεβάτια, να κλείνουν τις κουρτίνες που υποκαθιστούν τις πόρτες σε αυτούς τους μικρούς χώρους και να παίρνουν ακόμη και έναν υπνάκο, προκειμένου να αισθανθούν καλύτερα με το προϊόν.

Converse

Διεύθυνση: 560 Broadway

Το κατάστημα sneakers διαθέτει ένα εργαστήριο προσαρμογής στον κάτω όροφο, όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικά υφάσματα, κορδόνια και σχέδια για να προσαρμόσουν τα παπούτσια στις δικές τους προτιμήσεις, καθώς και έναν ευρύχωρο κύριο όροφο, με παπούτσια ομαδοποιημένα ανά συλλογή. Είναι “ένα παλιό παλιό σχολείο”, δήλωσε ο Manolo Almagro, διευθύνων σύμβουλος της Q Division, “Οι άνθρωποι μπορούν να σας πουν την ιστορία κάθε παπουτσιού”.

Dyson

Διεύθυνση: 640 5th Ave.

Άνοιξε το Δεκέμβριο του 2017 το κατάστημα επίδειξης νέων συσκευών και αποτελεί ένα σαφές παράδειγμα ενός brand που εμπλέκεται με τους πελάτες της με εκπαιδευτικό και βιωματικό τρόπο. Οι αγοραστές μπορούν να δοκιμάσουν το Dyson supersonic hairdryer και το Dyson V8 vacuum, μεταξύ άλλων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Everlane

Διεύθυνση: 28 Prince St.

Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο φυσικά καταστήματα για το e-commerce brand, το οποίο κάποτε υποσχέθηκε ότι σύντομα θα διπλασιάσει τις λειτουργίες πριν προχωρήσει σε φυσικά καταστήατα. Το νέο κατάστημα, που άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2017, διαθέτει μπλουζάκια, κασμίρ, τζιν και παπούτσια από ένα brand που επικεντρώνεται στη διαφάνεια της αλυσίδας εφοδιασμού του.

Glossier showroom

Διεύθυνση: 123 Lafayette St.

Πρόκειται για ένα από τα πιο καινοτόμα brands ομορφιάς, που μια ματιά μέσα σε ένα από τα δύο φυσικά καταστήματα που άνοιξε τον Νοέμβριο του 2017, προσφέρει μια εμπειρία εμπνευσμένη από το θέατρο. Το κατάστημα διαθέτει ολόκληρη σειρά προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ του brand καθώς, διαδραστικούς καθρέφτες και μοναδική εμπειρία αρωμάτων. Οι υπάλληλοι εξυπηρετούν ανάμέσα από τα προϊόντα, φορώντας ροζ κοστούμια και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους πελάτες με την επιλογή προϊόντων ή οτιδήποτε άλλο προκείψει.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.