20 Απρ 2024
READING

H Nike ζωντανεύει το “Just Do It” με ένα pop up store στο LA

3 MIN READ

H Nike ζωντανεύει το “Just Do It” με ένα pop up store στο LA

H Nike ζωντανεύει το “Just Do It” με ένα pop up store στο LA

Η Nike άνοιξε ένα προπονητικό κέντρο “Just Do It” στο Λος Άντζελες, το οποίο θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 12 Αυγούστου, τα μέλη της Nike Plus και οι χρήστες της εφαρμογής Nike Training Club θα μπορούν να κάνουν προπόνηση μαζί με κορυφαίους αθλητές όπως τους Jared Goff, Chloe Kim,  Kyle Kuzma και Leticia Bufoni.

Ο χώρος, ο οποίος άνοιξε για την 30η επέτειο της εκστρατείας Just Do It της Nike, περιλαμβάνει γεύματα πριν και μετά την προπόνηση που επιμελείται επαγγελματίας σεφ και μία μπουτίκ με εξοπλισμό της Nike, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο blog της εταιρείας.

Ο κατασκευαστής αθλητικών ενδυμάτων ανακοίνωσε επίσης κάποιες αναβαθμίσεις στην προσφορά προπόνησης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου podcast με ειδικούς και το “NTC Pro”, ένα δίκτυο στο πλαίσιο της εφαρμογής NTC που ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι για fitness professionals. Οι συμμετέχοντες του NTC Pro θα λάβουν έμπνευση και συμβουλές από εμπειρογνώμονες, καθώς και έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα της Nike, μεταξύ άλλων προνομίων, ανέφερε η εταιρεία.

Insights

Η Nike βρίσκεται υπό πίεση για να αυξήσει τις πωλήσεις της στη Βόρεια Αμερική, τη μεγαλύτερη αλλά και την πιο “κακή” αγορά της.Για να γίνει αυτό, το brand λέει ότι αναβιώνει τo brand του Jordan, ενισχύοντας τα σχέδια από και προς τις γυναίκες και ενισχύοντας την εμπειρία των πελατών τόσο online όσο και offline.

Για σοβαρούς αθλητές, η εφαρμογή Nike Training Club και αυτός ο προπονητικός χώρος στη λεωφόρο North Cahuenga του Λ. Α. αντανακλούν την αφοσίωση στην εμπειρία του πελάτη. Υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης για το brand , αλλά είναι μια ανηφορική πορεία. Τα έσοδα του τρίτου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 4%, σε 8,5 δισ. δολάρια, προωθούμενα από τις διεθνείς πωλήσεις και συμπεριλαμβανομένης της διψήφιας μεγέθυνσης της Nike Direct, καθώς και της μεγέθυνσης των Sportswear και των Nike Basketball.

Τα συνολικά έσοδα μειώθηκαν κατά 8%, στα 483 εκατ. δολάρια, καθώς η διεθνής και ψηφιακή ανάπτυξη αντισταθμίστηκε από τις μειώσεις στη Βόρεια Αμερική. Ωστόσο, τα στελέχη της Nike εξέφρασαν αισιοδοξία για την εγχώρια επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Τα έσοδα της Nike στη Βόρεια Αμερική αναμένεται να είναι κατά προσέγγιση τα ίδια σε σχέση με το προηγούμενο έτος και αναμένεται να επιστρέψουν στην ανάπτυξη το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2019, όπως δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής Andy Campion στους αναλυτές τον Μάρτιο.

“Έχουμε επαναφέρει την εμπειρία της Nike, ανεβάζουμε τη ζήτηση με την εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων και έχουμε αναζωογονήσει τη “φωτιά” του brand’’, δήλωσε ο Campion. «Συνδέουμε πιο άμεσα τους καταναλωτές μέσω του ψηφιακού μας συστήματος. Εν ολίγοις, η Nike επέστρεψε στην αγορά της Βόρειας Αμερικής».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.