26 Απρ 2024
READING

Τι είναι αυτό που κάνει ένα μέρος ιδανικό για εργασία;

2 MIN READ

Τι είναι αυτό που κάνει ένα μέρος ιδανικό για εργασία;

Τι είναι αυτό που κάνει ένα μέρος ιδανικό για εργασία;

Οι επιχειρήσεις εργάζονται όλο και περισσότερο για να προσλάβουν και να διατηρήσουν το προσωπικό που έχει  ταλέντο. Η εταιρεία Quantum Workplace, μια κορυφαία πλατφόρμα λογισμικού για την αφοσίωση και την απόδοση των εργαζομένων, συνεργάζεται με την Inc.για να ερευνήσει την επιδίωξη των Αμερικανών εργοδοτών που δημιουργούν ισχυρούς πολιτισμούς engagement.

Στην αρχή του έτους, οι επιχειρήσεις κάθε μεγέθους προτείνονται για αυτή την αναγνώριση. Μόλις προταθεί, κάθε εταιρεία πρέπει να εξετάσει όλους τους υπαλλήλους χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της Quantum. Το Quantum Workplace συλλέγει, αναλύει και ελέγχει τα δεδομένα. Η έρευνα καλύπτει θέματα όπως η εμπιστοσύνη στην ανώτερη ηγεσία, η εξέλιξη της σταδιοδρομίας, η διαχείριση των αλλαγών, τα οφέλη και τα προνόμια.

Office Professional Occupation Business Corporate Concept

Το engagement των εργαζομένων μετρά την πνευματική και συναισθηματική δύναμη της σύνδεσης που νιώθουν οι εργαζόμενοι με το μέρος στο οποίο εργάζονται. Αυτές οι μετρήσεις έχουν φτάσει σε νέα όρια αυτό το χρόνο. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν 74 % των εργαζομένων έχουν υψηλή δέσμευση- engagement, σε σχέση με το 72% που ήταν την περσυνή χρονιά.

Επιπρόσθετα, για να πραγματοποιηθεί η ανάλυση της γενικής γνώμης των υπαλλήλων, αυτή η έρευνα λαμβάνει υπόψη τόσο στοιχεία χρηματοοικονομικά και μη. Η Quantum Workplace έχει δημιουργήσει μία λίστα με 45 κοινά στοιχεία των επιχειρήσεων που έχουν επιτύχει υψηλό δείκτη δέσμευσης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.