26 Απρ 2024
READING

H H&M επίσημα εγκαινιάζει το discount brand Afound

2 MIN READ

H H&M επίσημα εγκαινιάζει το discount brand Afound

H H&M επίσημα εγκαινιάζει το discount brand Afound

H H&M άνοιξε επίσημα το πρώτο κατάστημα για το brand Afound, το ολοκαίνουργιο discount fashion brand της.

Tο πρώτο Afound store βρίσκεται στη Στοκχόλμη, με ένα νέο να πρόκειται να ανοίξει στο Malmö σύντομα. Οι πωλήσεις μέσω του online σουηδικού marketplace του Afound, είναι διαθέσιμες ταυτόχρονα με τα εγκαίνια των νέων καταστημάτων. Η H&M Group σχεδιάζει να ανοίξει πέντε καταστήματα Afound πριν επεκταθεί ακόμα πιο μακριά.

“Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε ένα πρωτοποριακό marketplace με χαμηλές τιμές
με μια σχετική, επιμελημένη και εμπνευσμένη προσφορά προσφορά προϊόντων για τους πελάτες μας “, δήλωσε ο creative director Mattias Ekberg.

“Έχουμε επικεντρωθεί έντονα στην εμπειρία, τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο ψηφιακό. Κάποιοι μπορούν να μας αποκαλέσουν outlet, αλλά το όραμά μας είναι ο πελάτης να βιώσει έναν στυλ και έναν παράδεισο προιόντων΄.

Η H & M περιγράφει το Afound ως “παράδεισο προσφορών” που προσφέρει εκπτωτικά προϊόντα μόδας και lifestyle. Θα διαθέτει αντικείμενα από τα brands της H & M Group, δηλαδή από τα COS, Weekday, Cheap Monday, Arket και & Other Stories, καθώς επίσης και από ξένα brands.

Το Afound διαθέτει επίσης δύο διαδρομές στην αγορά. Το πρώτο είναι ένα πιο παραδοσιακό μοντέλο retail προσανατολισμένο προς τον καταναλωτή, όπου η ομάδα H & M επιλέγει και αγοράζει προϊόντα και τα προσφέρει στη συνέχεια στα καταστήματα Afound αλλά και online.

Το άλλο είναι ένα ηλεκτρονικό μοντέλο αγοράς, όπου οι σχεδιαστές και οι έμποροι μπορούν να πουλήσουν και να μεταφέρουν τα προιόντα τους που πωλούνται, μέσω της αγοράς του Afound.

“Η καταναλωτική ζήτηση αλλάζει, καθώς οι αγοραστές είναι συνεχώς επιφυλακτικοί για σπουδαίες συμφωνίες”, ανέφερε ο διευθυντής του Afound Fredrik Svartling.

“Το μότο του Afound υποστηρίζει τη φράση “Δίνοντας νέα ζωή στην υπέροχη μόδα” και παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία για τα discount brands.

“Το όραμά μας είναι να είμαστε ένας παράδεισος προσφορών, προσφέροντας στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη πρόσβαση σε εκπτώσεις συνοδευόμενη από καταπληκτικές νέες μάρκες”.

Η ομάδα της H & M δεν έχει αναφερθεί ακόμη στο πότε θα μπορούσε να ανοίξει ένα κατάστημα Afound στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είχε επιλέξει προηγουμένως το Λονδίνο, ως το σημείο εκκίνησης ευρωπαϊκών ή βρετανικών κεντρικών καταστημάτων για πολλά από τα brands του, όπως για τη Weekday και την Arket.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.