03 Μάι 2024
READING

Μπορούν τα department stores να αναδιαμορφωθούν με μία pop-up προσέγγιση;

2 MIN READ

Μπορούν τα department stores να αναδιαμορφωθούν με μία pop-up προσέγγιση;

Μπορούν τα department stores να αναδιαμορφωθούν με μία pop-up προσέγγιση;

Η Neighborhood Goods, μία start up που μόλις συγκέντρωσε $5.75 εκ., αναζητά τρόπο να αναδιαμορφώσει τα department stores αναμειγνύοντας στοιχεία ενός μοντέλου που συνεχώς ανακαλύπτεται και έχει μία πιο κοινωνική αίσθηση ενός pop up χώρου.

Το πρώτο κατάστημα θα ανοίξει αυτό το φθινόπωρο, με έκταση 7.000 τ.μ., αρκετά μικρότερο σε σχέση με το μέγεθος ενός κοινού department store.

Όπως ένα pop-space, η Neighborhood Goods θα έχει ένα περιστρεφόμενο group καταστημάτων με περίπου 15 brands τη φορά, με τέσσερα ή πέντε από αυτά να είναι αναγνωρίσιμα παγκοσμίως, με ονόματα household καθώς και μια σειρά από τοπικά ανεξάρτητα brands. Το κατάστημα θα επικεντρωθεί σε ψηφιακά brands που δεν επιθυμούν να πουλήσουν τα προιόντα τους σε ένα παραδοσιακό πολυκατάστημα και δεν διαθέτουν αρκετά μεγάλη γκάμα προϊόντων για ένα δικό τους κατάστημα.

Κάποια brands θα παραμείνουν για μήνες και άλλα για πολύ μικρότερα διαστήματα με προσδοκία ότι ο επισκέπτης θα βρει και κάτι καινούργιο κάθε φορά. Θα προσφέρονται είδη ενδυμασίας και είδη οικιακής χρήσης, αλλά τα brands θα μπορούν να δοκιμάσουν νέα προϊόντα ή νέους τρόπους για να προσελκύσουν πελάτες.

Επίσης, όπως και πολλά pop-up spaces, η Neighborhood Goods θα έχει κοινόχρηστο χαρακτήρα. Η μορφή περιλαμβάνει όχι μόνο μπαρ και εστιατόριο, αλλά προγραμματισμό εκδηλώσεων, εγκαταστάσεις τέχνης, publication και podcast. Στο τεχνολογικό μέτωπο, η εφαρμογή “Neighborhood Goods” app θα επιτρέψει στους πελάτες να μάθουν περισσότερα για τα brands, το προσωπικό, να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους και να τα αγοράζουν.

Το κατάστημα θα κάνει χρήση display forms, ώστε οι πωλητές να μπορούν εύκολα να αλλάξουν ή να επεκτείνουν τους χώρους τους. Συστήματα των σημείων πώλησης και εργαζόμενοι θα παρέχονται, εάν είναι απαραίτητο. Οι όροι μίσθωσης αναμένεται να διατηρηθούν και να τιμολογηθούν κάτω από τις τυπικές λιανικές μισθώσεις με όρους που δίνουν στην Neighborhood Goods ένα μέρος των πωλήσεων.

“Για εμάς, ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε πραγματικούς λόγους για να επιστρέψουν οι ανθρωποι που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη συναλλαγή”, δήλωσε ο κ. Alexander στην Dallas Innovates.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.