26 Απρ 2024
READING

Η Roots εγκαινιάζει sensory-driven καταστήματα

2 MIN READ

Η Roots εγκαινιάζει sensory-driven καταστήματα

Η Roots εγκαινιάζει sensory-driven καταστήματα

Η Roots στις 15 Ιουνίου άνοιξε νέο κατάστημα στην οδό Newbury Street της Βοστώνης και σχεδιάζει δύο ακόμη καταστήματα στην περιοχή, στο The Natick Mall στις 28 Ιουνίου και στη Market Street Lynnfield στις 30 Ιουνίου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας.

Το κατάστημα της Βοστώνης, βρίσκεται σε έναν εμπορικό δρόμο που είναι γεμάτος από δημιουργικά καταστήματα και concepts, με μία multi-sensory εμπειρία αγορών.

Η εταιρία παρουσιάστηκε στο κοινό τον Οκτώβριο, επενδύοντας $200 εκ. Καναδικά δολάρια, ανακοινώνοντας ότι θα επεκταθεί και στις ΗΠΑ, αρχίζοντας από τη Βοστώνη και την Ουάσιγκτον.

H Roots τα δίνει όλα όταν πρόκειται για φυσικά καταστήματα, σε malls όπως και στα αστικά κέντρα, αλλά χτίζει εκείνου του είδους τα βιωματικά καταστήματα που όλο και περισσότεροι retailers κατευθύνονται προς αυτά, αρχίζοντας με το πρώτο customization lab στο Τορόντο, το οποίο άνοιξε το περασμένο καλοκαίρι.

Η εταιρεία είναι κάτι σαν retailer ” slow fashion “. Ενώ η βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης εν γένει έχει επιταχυνθεί από τη Βιομηχανική Επανάσταση, η «γρήγορη μόδα», ειδικότερα, έχει τελειοποιήσει την ταχύτητα, ενώ η Zara μπορεί να είναι η βασίλισσα ως η πιο γρήγορη. Η Roots αντιθέτως, δεν ενδιαφέρεται για την ταχύτητα, αλλά για την καλλιέργεια ενός επιπέδου εξατομίκευσης που συνεπάγεται με τα επίπεδα αργής μόδας των εξαρτημάτων σχεδιασμού ανά παραγγελία.

Σε μια νέα μοναδική προσπάθεια ως τώρα στη Βοστώνη, η Roots καλεί τους καταναλωτές να εμπλακούν με το brand μέσω εγκαταστάσεων που ενισχύουν την όραση, τον ήχο, την αφή και την αίσθηση που προωθεί την προέλευση και την κληρονομιά της εταιρίας. Ο σκοπός, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Πρόεδρο της εταιρείας, είναι να προωθηθεί η περαιτέρω εμπλοκή και δέσμευση των πελατών – και το “κέντρο ενεργοποίησης”, όπως ονομάζεται το concept του καταστήματος, όπου δεν έχει γίνει ποτέ πριν από την εταιρεία.

Οι βινιέτες στο κατάστημα επισημαίνουν τις βασικές ιστορίες προϊόντων γύρω από τη Roots Original Salt & Pepper Sweats, τη the Cooper Beaver Collection, τη the Hand-crafted Leather Collection, τη the Seasonal Fleece Collection και τη the Cabin Collection. Οι εγκαταστάσεις θα ανανεώνονται τακτικά για να ξεκινήσουν μια νέα σεζόν ή καμπάνια, σύμφωνα με το δελτίο.

Οι πελάτες πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους στο “Roots Sweat Bar” του καταστήματος για να προσωποποιήσουν τις χειροποίητες δερμάτινες τσάντες και τα Awards Jackets στο εργαστήρι προσαρμογής δέρματος, συμπεριλαμβανομένης και μιας συλλογής σημάτων αποκλειστικά για την περιοχή της Βοστώνης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.