25 Απρ 2024
READING

Οι “Household enthusiasts” ξοδεύουν 50% περισσότερο από τους millennials

2 MIN READ

Οι “Household enthusiasts” ξοδεύουν 50% περισσότερο από τους millennials

Οι “Household enthusiasts” ξοδεύουν 50% περισσότερο από τους millennials

Οι “Household enthusiasts”, είναι μια ομάδα που ορίζεται από αγοραστές millennial ή της γενιάς Gen X που είναι υπεύθυνοι για τις περισσότερες αποφάσεις της αγοράς για ένα νοικοκυριό και ξοδεύουν 51% περισσότερο από ό, τι το ευρύτερο τμήμα των αγοραστών που ανήκουν στην κατηγορία millenials, σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας digital coupon.

Η μελέτη, βασισμένη σε μία έρευνα που έγινε σε 531 household enthousiasts, έδειξε επίσης ότι αυτή η ομάδα πραγματοποιεί αγορές σε φυσικά καταστήματα τουλάχιστον πέντε φορές το μήνα και σε καταστήματα online κατά μέσο όρο 3,6 φορές το μήνα. Ωστόσο, το 84% ψωνίζει μέσω κινητών συσκευών, ενώ το 72% δηλώνει ότι το κάνει επειδή επιτρέπει να ψωνίζει κανείς οπουδήποτε κι αν είναι, ανά πάσα στιγμή.

Περίπου το 67% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι θα έδινε στους retailers και τα brands περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία αγορών και εξ αυτών το 53% παραδέχθηκε ότι θα βοηθούσε τον πωλητή να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Insights

Οι retailers και τα brands γνωρίζουν από την αρχή εκείνους που αποφασίζουν για το νοικοκυριό. Οι νεότεροι αγοραστές αυτές τις μέρες είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για αγορές μέσω κινητού τηλεφώνου. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 87% των household enthousiasts κάνουν κι άλλες δραστηριότητες την ώρα που ψωνίζουν online και το 82% πραγματοποιεί αγορές ενώ βρίσκεται σε φυσικά καταστήματα.

Αλλά αυτά τα δημογραφικά στοιχεία δείχνουν επίσης έναν πιο προσωπικό δεσμό με τους retailers και τα brands και να είναι πιο άνετοι με την ιδέα του να “εμπορεύονται” τα προσωπικά τους δεδομένα για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία αγορών.

Σύμφωνα με τη μελέτη της RetailMeNot, τους αρέσουν επίσης τα πιο προσεγμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το 67% των ερωτηθέντων να λένε ότι απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπενθυμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα brands και τους retailers που τους στέλνουν τα προϊόντα που έχουν ήδη ψάξει στο ίντερνετ προηγουμένως και ίσως τους αποστέλουν εξατομικευμένες προσφορές. Στην πραγματικότητα, το 76% λέει ότι μία προσφορά ή μία έκπτωση είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας για τις αποφάσεις αγοράς τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.