19 Απρ 2024
READING

H Zara εγκαινιάζει το νέο click-and-collect store στο Westfield Stratford

3 MIN READ

H Zara εγκαινιάζει το νέο click-and-collect store στο Westfield Stratford

H Zara εγκαινιάζει το νέο click-and-collect store στο Westfield Stratford

Το Westfield Stratford στο Λονδίνο καλωσόρισε το νέο click-and-collect store της Zara. Το concept store άνοιξε ενώ ανακαινίζεται το κεντρικό κατάστημα του brand στο shopping center. To flagship store θα είναι διπλάσιο σε μέγεθος, στα 4500 τ.μ. όταν ανοίξει ξανά, με έναν αέρα τεχνολογίας στην καρδιά του, σχεδιασμένο για να μεταμορφώσει την εμπειρία shopping των καταναλωτών.

Ο Pablo Isla,  chairman και CEO της Inditex,  αναφέρθηκε τα δύο αυτά concept, λέγοντας ότι αποτελούν ένα σημείο κλειδί της στρατηγικής της εταιρίας, συμβαδίζοντας με τα online καταστήματα σε όλο τον κόσμο, γεγονός που καθορίζει την εταιρική ταυτότητα του brand.

Το pop up θα βοηθά τους καταναλωτές με τις online αγορές τους, τις επιστροφές και τις ανταλλαγές προϊόντων. Προσφέρει μία συγκεκριμένη επιλογή από γυναικεία και ανδρικά ρούχα για αγορές online, που μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει απευθείας μέσα από το κατάστημα, μαζί με την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων που διατίθενται εκεί. Το προσωπικό του καταστήματος βρίσκονται με κινητές συσκευές ανά χείρας, ώστε να βοηθούν τους καταναλωτές και να κάνουν τις πληρωμές πολύ πιο εύκολες χάρις του νέου συστήματος καρτών που λειτουργεί μέσω Bluetooth.

To κατάστημα επίσης παρέχει συμβουλές για τα προιόντα μέσω ενός συστήματων πληροφοριών που εμφανίζεται στις οθόνες. Όταν οι καταναλωτές σκανάρουν ένα προιόν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία RFID, το σύστημα εμφανίζει το προιόν αυτό στο σωστό μέγεθος, με διάφορες επιλογές από προιόντα για να το συνδυάσει κανείς, μαζί με μερικά αξεσουάρ.

Το νέο κεντρικό κατάστημα θα έχει ένα αυτόματο online order collection point, που θα υποστηρίζεται από δύο μικρές αποθήκες, όπου θα μπορούν οι καταναλωτές να πηγαίνουν και να παραλαμβάνουν τις αγορές που πραγματοποίησαν στο www.zara.com , όποτε τους βολεύει. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με βάση έναν οπτικό barcode reader, ο οποίος σκανάρει το QR code ή δέχεται PIN codes από πελάτες όταν πραγματοποιούν online αγορές. Μέσα σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα, ένα ρομπότ κινείται μέσα στην αποθήκη με τη δύναμη να φτιάξει μέχρι και 2.400 παραγγελίες μόνο του!

Οι πελάτες του καταστήματος θα μπορούν να πληρώσουν χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα μέσω του Zara app ή του the Inditex Group app, InWallet, και θα υπάρχει επίσης μία self checkout περιοχή με κανονικούς ταμίες που θα βοηθούν την ταχύτητα πληρωμών. Αυτό το σύστημα αυτόματα θα αναγνωρίζει τα προιόντα ώστε οι καταναλωτές θα πρέπει απλά να επιβεβαιώσουν πως όντως είναι αυτά και ύστερα να χρησιμοποιούν την κάρτα ή το κινητό τους για να ολοκληρώσουν την αγορά. Μπορούν να επιλέξουν να εκτυπώσουν την απόδειξή τους στο κατάστημα ή να την κατεβάσουν κατευθείαν στο κινητό τους τηλέφωνο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.