25 Απρ 2024
READING

Marcus-New York μία νέα ιδέα λιανικής

2 MIN READ

Marcus-New York μία νέα ιδέα λιανικής

Marcus-New York  μία νέα ιδέα λιανικής

Ένα νέο lifestyle concept από έναν από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες retail  έκανε το ντεμπούτο του στο Μανχάταν.

To Marcus Lemonis Fashion Group, το οποίο ανήκει στον Marcus Lemonis, σταρ του CNBC με τη σειρά “The Profit,” CEO του Camping World και επιχειρηματία, άνοιξε το Marcus, στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Η γυναικέια lifestyle και fashion boutique έχει σχεδιαστεί σαν ένα πολυτελές one-stop-shop με ισορροπία από μοναδική τέχνη, βιβλία, κεριά, σοκολάτα, διακόσμηση, δώρα και ακεσουάρ για τη ντουλάπα, από ανερχόμενους και επιτυχημένους designers.

“Είμαι υπερήφανος που σας συστήνω το τελευταίο μου concept, Marcus, ένα luxury fashion και lifestyle προορισμό για γυναίκες που προσφέρει τις τελευταίες τάσεις, με τη δική μου επιμέλεια.’’ είπε ο ίδιος σε μια δηλωσή του. “Βασιζόμενος στο feedback και το ενδιαφέρον των καταναλωτών, γέμισα ένα κατάστημα με best sellers που ήδη αγαπάμε, ενώ ταυτόχρονα τους συστήνω νέα brands και διάφορα κομμάτια που δε θα μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά!’’.

“Συγκεντρώσαμε μία ταλαντούχα ομάδα από ειδικούς fashion stylists για να προσφέρουμε στους καταναλωτές καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του shopping, ώστε να νιώθουν όμορφα σε κάθε βήμα της διαδικασίας.’’

Ο Lemonis άρχισε το fashion retail όταν η εταιρία Courage b εμφανίστηκε στο “The Profit” το 2014, πριν επεκταθεί σε άλλες τοποθεσίες.

Όπως ο Lemonis συνέχιζε την ανάπτυξη του retail, ονόμασε την Stephanie Menkin του Courage b’s ως πρόεδρο του Marcus Lemonis Fashion Group. Μαζί οι, Lemonis και Menkin συνεργάστηκαν σε μία σειρά από fashion δουλειές, συμπεριλαμβανομένων των Inkkas Shoes, Printed Village, Flex Watches, και Susana Monaco επιπρόσθετα με τους retailers The Blues Jean Bar, Denim & Soul, Runway, Final Sale και Union 73.

Το πρώτο Marcus store άνοιξε στο Σικάγο τον Οκτώβριο του 2017. Η εταιρία αποφάσισε να κάνει rebrand σε όλα τα ήδη υπάρχονται fashion retail concepts, όπως στο Marcus. Μέχρι τώρα, υπάρχουν 20 καταστήματα Marcus και αυξάνονται, σε περιοχές όπως οι Aspen, Boston, Chicago, Dallas, και Palm Beach.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.