27 Απρ 2024
READING

Puma στο Big Apple

2 MIN READ

Puma στο Big Apple

Puma στο Big Apple

Η Puma ακολουθεί τις άλλες αθλητικές μάρκες που έχουν δημιουργήσει κατάστημα στην Πέμπτη Λεωφόρο του Μανχάταν.

Η Puma με μια ναυαρχίδα στη γωνία της Fifth Avenue και της 49ης οδού, απέναντι από την Saks Fifth Avenue. Το τριών επιπέδων και 8.000 τ.μ κατάστημα θα διαθέτει state-of-the-art διπλού ύψους βιτρίνες, επάνω σε 300 τμ. πρόσοψης που εκτυλίσσεται γύρω γύρω.

“Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα Puma για τη Βόρεια Αμερική σε αυτή τη διάσημη τοποθεσία, σε έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου”, δήλωσε ο Bjørn Gulden, Διευθύνων Σύμβουλος της Puma. “Τα τελευταία χρόνια η Puma έχει επικεντρωθεί στο να γίνει το γρηγορότερο σπορ brand στον κόσμο και νιώθουμε τώρα ότι είναι η τέλεια στιγμή για να δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε.”

Η Puma υπέγραψε μακροχρόνια μίσθωση για το κατάστημα με την SL Green, η οποία πρόσφατα ξεκίνησε την αναδιάρθρωση του ακινήτου. Οι κοντινοί γείτονές της θα περιλαμβάνουν τις Adidas και Asics.

“Η πέμπτη λεωφόρος θα είναι πάντα ο προορισμός για διεθνείς ναυαρχίδες μεταξύ των διεθνών retailers”, δήλωσε ο Brett Herschenfeld, διευθύνων σύμβουλος της SL Green. “Είμαστε υπερήφανοι για την εδραίωση αυτής της σχέσης με την Puma και προσβλέπουμε στην εξασφάλιση ότι αυτή η ξεχωριστή γωνιά συνεχίζει να ευδοκιμεί ως προορισμός”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.