24 Απρ 2024
READING

“Σοκολατερία” Kit Kat στο Λονδίνο

2 MIN READ

“Σοκολατερία” Kit Kat στο Λονδίνο

“Σοκολατερία” Kit Kat στο Λονδίνο

Το Kit Kat Chocolatory είναι ένα pop up concept από τη Nestle, το οποίο ξεκίνησε στο εμπορικό κέντρο Westfield Stratford στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2016. Το Chocolatory είναι στην πραγματικότητα ένα νέο όνομα για το Kit Κat Pop Studio pop up, το οποίο ξεκίνησε στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη το 2015. Ένα μόνιμο Kit Kat Chocolatory έχει επίσης ανοίξει και πάλι στη Μελβούρνη.

Η Nestle χρησιμοποίησε pop ups τόσο ως εργαλείο μάρκετινγκ, όσο και ως μέσο για να πειραματιστεί με την εισαγωγή μόνιμης μορφής στην αγορά. Tα pop ups είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να παίξει με νέες ιδέες.

Το Kit Kat Chocolatory προσφέρει δύο εμπειρίες Kit Kat – τέσσερις νέες “special edition” Kit Kats προσφέρονται κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια του pop up με γκουρμέ γεύσεις όπως Rose και Hibiscus σε λευκή σοκολάτα, Chilli και Mint και Rich cherry και bakewell tart . Η τιμή ανέρχεται στα £ 3,50.

Η καρδιά του concept είναι «να δημιουργήσετε το δικό σας Kit Kat». Αυτό είναι πραγματικά αυτό που το καθιστά τόσο ξεχωριστό. Χρησιμοποιώντας τις οθόνες αφής των iPads μπορείτε να προσαρμόσετε το δικό σας Kit Kat με μια επιλογή μαύρης, λευκής ή σοκολάτας γάλακτος και τριών toppings. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη δική σας συσκευασία. Το Kit Kat σας είναι φρέσκο, έτοιμο για κατανάλωση μέσα σε 90 λεπτά. Οι πελάτες πληρώνουν χρησιμοποιώντας tablets και λαμβάνουν ένα μήνυμα όταν είναι έτοιμο να το παραλάβουν.

Όπως και στα pop ups του Σίδνεϊ και της Μελβούρνης, το Chocolatory του Λονδίνου ήταν ένα άμεσο hit! Ουρές σχηματίζονται από την πόρτα κατά τις ώρες αιχμής- σε τέτοιο βαθμό που το Kit Kat σταματά να λαμβάνει παραγγελίες δύο ώρες πριν το κλείσιμο.

Από την άποψη του retail, τα pop ups όπως αυτό δείχνουν μια ισχυρή αλήθεια – τίποτα δεν χρειάζεται να είναι συνηθισμένο. Κάνοντας το προϊόν ειδικά, με θέατρο, διασκέδαση και μοναδικά στοιχεία, μετατρέπετε ένα απλό εμπόρευμα σε κάτι πολύτιμο και premium.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.