26 Απρ 2024
READING

Toy Kingdom: Εφευρίσκοντας ένα concept ολοκληρωμένο με χαρακτήρες

2 MIN READ

Toy Kingdom: Εφευρίσκοντας ένα concept ολοκληρωμένο με χαρακτήρες

Toy Kingdom: Εφευρίσκοντας ένα concept ολοκληρωμένο με χαρακτήρες

Kαλωσόρισμα Χαρακτήρων

Η κατεύθυνση από τον πελάτη στην ομάδα σχεδιασμού είναι ξεκάθαρη: δεν υπήρχε κάτι τέτοιο ” too over the top “. Είχαμε την εντολή να δημιουργήσουμε μια χώρα των θαυμάτων για τα παιδιά, συμπληρωμένη με περιοχές που θα προκαλούσαν engagement και θαυμασμό.

Η αγάπη των κατοίκων της Κορέας για τους χαρακτήρες επηρεάζει την καθημερινότητά τους σε όλα τα επίπεδα: την τηλεόραση, την επικοινωνία και κυρίως τα ψώνια. Δημιουργήσαμε τέσσερις χαρακτήρες, που αλληλεπιδρούν ψηφιακά με τους πελάτες στο κατάστημα, αλλά και θα ζουν στην ψυχαγωγία της χώρας.

Μία οπτική Attraction

Αυτό το νέο brand γιορτάζει έναν ζωντανό, παιχνιδιάρικο κόσμο που εξάπτει τη φαντασία των καλεσμένων του και κερδίζει τις καρδιές των παιδιών. Η ιστορία της παρουσιάζεται μέσω μιας ομάδας φίλων, φανταστικών χαρακτήρων, που έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες και μορφές, αλλά ζουν μαζί στο Toy Kingdom. Τα ενδιαφέροντα κάθε χαρακτήρα σχετίζονται με τις τέσσερις βασικές κατηγορίες προϊόντων – παιχνίδια φαντασίας, παιχνίδια οδήγησης, παιχνίδια κατασκευών και έξυπνα παιχνίδια – για να φέρνουν το πνεύμα του παιχνιδιού σε ζωή για κάθε παιδί που επισκέπτεται το μέρος.

Το πρωταρχικό στοιχείο σχεδιασμού – ο ήρωας που υπάρχει στη βιτρίνα – είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία για τα παιδιά, όπου μπορούν να μπουν στο κατάστημα μέσω μεγάλων τούνελ ειδικά σχεδιασμένων για παιδιά, με διαδραστικό δάπεδο, ορίζοντας μια αξέχαστη και “εθιστική” εμπειρία στο κατάστημα. Τα βασικά βιωματικά σημεία επαφής συνδυάζουν φυσικά, αναλογικά και ψηφιακά στοιχεία που ενισχύουν την εντυπωσιακή ποιότητα του χώρου.

Η απόκτηση των παιχνιδιών “έξω από το κουτί” ήταν μια θεμελιώδης αρχή της εμπειρίας. Το Wacky Track, το Fun Tunnel και οι ζώνες Lego ενθαρρύνουν την πρακτική αλληλεπίδραση για να δημιουργήσουν μια σύνδεση μεταξύ του παιδιού και του brand. Απροσδόκητες λειτουργίες υπάρχουν σε όλο το κατάστημα, με παρουσία χαρακτήρα και αλληλεπίδραση που προωθούν σταθερά το σήμα Toy King.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.