26 Απρ 2024
READING

Wendy’s: Μια συνταγή Επιτυχίας

2 MIN READ

Wendy’s: Μια συνταγή Επιτυχίας

Wendy’s: Μια συνταγή Επιτυχίας

Τι θα συμβεί αν είχαμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε ξανά τη βιομηχανία τροφίμων γρήγορης εξυπηρέτησης; Τι θα συμβεί αν υπάρχει η δυνατότητα προσαρμοσμένων παραγγελιών σε μια εταιρεία εστιατορίων με πολλαπλές μονάδες και η διαδικασία να αυξήσουμε περαιτέρω την εστίαση στον πελάτη;

Ζωντανό εργαστήριο μάθησης

Ο στόχος της Wendy είναι να ευχαριστεί κάθε πελάτη κρατώντας τον στο επίκεντρο όσων κάνει, συμπεριλαμβανομένου αυτού του σχεδιασμού ιδεών στην “ψυχή” της εταιρείας. Αυτό το μοναδικό εστιατόριο λειτουργεί ως ένα ζωντανό εργαστήριο μάθησης – ένα μέρος για να δοκιμάσετε, να μάθετε και να καινοτομήσετε – για να προσφέρετε στους πελάτες μια θετική εμπειρία εστιατορίου που θα τους κάνει να επιστρέψουν πιο συχνά.

Εξελίξτε την Εμπειρία

Μια νέα πνοή στο εσωτερικό του εστιατορίου, που περιβάλλεται από μεγάλα παράθυρα που παρέχουν φυσικό φως, με σταθμούς φόρτισης και δωρεάν Wi-Fi, καλώντας τους πελάτες να απολαύσουν το χώρο, να ξεκουραστούν και να καθίσουν για λιγάκι. Η επέκταση της χωρητικότητας καθισμάτων με μια θερμαινόμενη εσωτερική αυλή παράγει μια πιο προσαρμοσμένη κοινωνική εμπειρία. Αυτά τα στοιχεία, μεταξύ άλλων, αφορούν στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας της Wendy, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε νέα συστατικά και καινοτομία.

Πρόκειται για την πρώτη εντύπωση, από το drive-thru στο dine-in, κάθε πελάτης μπορεί να βιώσει το τι έχει προωθήσει εδώ και χρόνια η Wendy’s: φρέσκα, ποτέ “κατεψυγμένα” συστατικά, φιλική εξυπηρέτηση και μια αισιόδοξη, μοντέρνα ατμόσφαιρα. Τα ψυγεία με τη γυάλινη πόρτα διαθέτουν τη φράση “φρέσκα” και μπορεί κανείς να δει πώς η Wendy αποθηκεύει τα συστατικά για φρέσκες σαλάτες, μαζί με άλλα φρέσκα προϊόντα για σάντουιτς. Η ανοιχτή κουζίνα φέρνει πιο φυσικό φως και επιτρέπει μεγαλύτερη διαφάνεια.

Τα περίπτερα Self-order δίνουν στους πελάτες της Wendy μια σύγχρονη και απλή εμπειρία παραγγελίας, δίνοντάς τους μεγαλύτερο έλεγχο, επιτρέποντας την προσαρμογή της παραγγελίας με το δικό τους ρυθμό. Τα μενού και ένα μέλος της ομάδας, που λειτουργεί ως οικοδεσπότης, είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν τους πελάτες να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους. Μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη, ένα μέλος της ομάδας εξυπηρετεί τον πελάτη στο τραπέζι του με ένα χαμόγελο, παρουσιάζοντας νέους δίσκους με σύγχρονες συσκευασίες τροφίμων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.