24 Απρ 2024
READING

Grown Up Fast Food – Walmart

4 MIN READ

Grown Up Fast Food – Walmart

Grown Up Fast Food – Walmart

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η “σκηνή” των σούπερ μάρκετ έχει δει μια μεγάλη αλλαγή στα φυσικά καταστημάτα. Από τις κλινικές υγείας έως τις καφετέριες και ακόμη και στα εστιατόρια και στα μπαρ, ολόκληρη η προσφορά υπηρεσιών έχει αλλάξει από μέσα προς τα έξω, ανταποκρινόμενη στις μεταβαλλόμενες συμπεριφορές των καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένης της πιο επικρατούσας τάσης υγείας και ευεξίας. Είτε πρόκειται για πακέτα γεύματος, συνταγές, δείγματα, είτε για τρόφιμα από πηγές, οι καταναλωτές σήμερα κοιτάζουν τα σούπερ μάρκετ τους για να τα  βοηθήσουν να προωθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Upping the Ante

Ενώ η Whole Foods μπορεί να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα καταστήματα για βιολογικά τρόφιμα, η Walmart την ξεπέρασε πρόσφατα ως ο μεγαλύτερος πωλητής βιολογικών ειδών παντοπωλείου στις ΗΠΑ. Ο big box retailer εργάζεται με τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την υγεία, πράγμα που σήμαινε την πλήρη ανανέωση της προσφοράς βιολογικών τροφίμων. Δεδομένης της πρόσφατης συγχώνευσης των εταιρειών Amazon και Whole Foods, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι είναι πρόθυμοι να μην χάσουν το έδαφος ή το μερίδιο αυτού του κερδοφόρου καταναλωτή. Πιο πρόσφατα, το brand συνεργάστηκε με το fast casual restaurant Grown, για να προσφέρει στο κατάστημα μια πιο “οργανική” προσφορά γρήγορου φαγητού.

Ο πρώην παίκτης του NBA στη Miami Heat, ο Ray Allen και η σύζυγός του, Shannon, δημιούργησαν την ιδέα από το αγρόκτημα στο πιάτο, προσφέροντας “slow food for fast people”. Το να μεγαλώνεις μία πολυάσχολη πενταμελή οικογένεια και ενα γιο που πάσχει από διαβήτη τύπου 1, ο Grown είχε απογοήτευση με την έλλειψη υγιεινών επιλογών γρήγορου φαγητού. Η συνεργασία με τη Walmart έδωσε στο δίδυμο την ευκαιρία να προμηθευτεί βιολογικά τρόφιμα σε καθημερινούς ανθρώπους σε προσιτή τιμή.

“Λόγω της τεράστιας πελατειακής βάσης και της αγοραστικής δύναμης, η Walmart όχι μόνο μπορεί να υποστηρίξει τους τοπικούς αγρότες καθώς κάνουν τη μετάβαση από τα συμβατικά σε βιολογικά καλλιεργούμενα αγροκτήματα, αλλά και να μειώσουν το κόστος των βιολογικών προϊόντων για τους καταναλωτές. Η λειτουργία Grown μέσα στην Walmart, δίνει τη δυνατότητα να υπάρχει πρόσβαση σε κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα από το μέσο εισόδημά τους. Πρόκειται για ένα παιχνίδι αλλαγής», δήλωσε ο Allen.

Η Οργανική Προσφορά

Προσφέροντας προϊόντα χωρίς γλουτένη, προερχόμενα από τοπικούς παραγωγούς και εντελώς ακατέργαστα, το fast casual concept ήταν το πρώτο του είδους, επίσημα πιστοποιημένο οργανικό. Σε ένα στυλ mix-and-match, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μια πρωτεΐνη, σπόρους, χόρτα και άλλα συστατικά που μπορούν να σερβιριστούν σε ένα μπολ, με κάποιο περιτύλιγμα, σαλάτα ή σάντουιτς, όλα κατασκευασμένα από το μηδέν σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Και για αυτούς που ξυπνούν πρώτοι και που ψάχνουν για μια επιλογή πρωινού, μπορούν να επιλέξουν να κατασκευάσουν τη δικιά τους ομελέτα, τηγανίτες χωρίς γλουτένη, μπολ με acai και smoothies.

Home On-The-Go

Βρίσκεται σε ένα από τα καταστήματα next-gen test stores της Walmart στη Lake Nona, ένα εύπορο και αναπτυσσόμενο προάστιο του Ορλάντο, FL. ο παντοπωλητής αντικατέστησε την τυπική προσφορά τροφίμων των McDonald’s, Checkers και Subway με το Grown. Ανοιχτό από τις εννέα έως τις εννέα, σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο με fast casual style. Οι πελάτες έχουν την επιλογή προσωπικών ή οικογενειακών μεγεθών. Λίγο πιο ακριβό από το τυπικό fast casual και από αυτό που οι αγοραστές της Walmart θα περίμεναν, με τις τιμές να κυμαίνονται από $ 8-14.

Ο σχεδιασμός της ανοιχτής κουζίνας είναι μοντέρνος για όλους τους Αμερικανούς με αποχρώσεις του κόκκινου, του λευκού και του μπλε. Η ρουστίκ αισθητική καταφέρνει να δώσει πιο φωτεινά και καθαρά στοιχεία ισορροπίας, όπως τα πλακάκια του μετρό και ένας ξύλινος αχυρώνας. Καρέκλες και γλάστρες γεμάτες με βότανα και λουλούδια δημιουργούν μια πιο χαλαρή και σπιτική αίσθηση.

Πέρα από την προμήθεια τροφίμων και την προετοιμασία, το brand χρησιμοποιεί προϊόντα από χαρτί, ανακυκλώσιμα κύπελλα και δοχεία αποθήκευσης χωρίς BPA. Φροντίζοντας για τους νεότερους καταναλωτές της Grown, η παιδική συσκευασία γευμάτων σχεδόν “φυτεύεται”, ενθαρρύνοντάς τα παιδιά να καλλιεργούν τους δικούς τους μικρούς κήπους.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.