19 Απρ 2024
READING

Γνωρίστε το Dylan’s Candy Bar 

3 MIN READ

Γνωρίστε το Dylan’s Candy Bar 

Γνωρίστε το Dylan’s Candy Bar 

Το 2001, η Dylan Lauren πρωτοστάτησε στη δημιουργία του μεγαλύτερου σήματος ζαχαροπλαστικής και lifestyle στον κόσμο, του Dylan’s Candy Bar. Με τη συγχώνευση των κόσμων της τέχνης, της μόδας και της ποπ κουλτούρας με γλυκά, το Dylan’s Candy Bar έχει καινοτομήσει στον τρόπο που βλέπουμε τα γλυκά σήμερα. Με μια αποστολή να ξυπνήσει το δημιουργικό πνεύμα και το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους, το Dylan’s Candy Bar  περιβάλλει τους πελάτες με την πιο φανταστική, υπερσύγχρονη διακόσμηση και ένα μίγμα προϊόντων.

Το Dylan’s Candy Bar  μεταφέρει τους καλεσμένους του σε μια σύγχρονη έκδοση του εργοστασίου του Willy Wonka, από τη στιγμή που εισέρχονται. Οι εγκαταστάσεις pop-art, όπως το εικονικό υπερμέγεθες γλειφιτζούρι, οι κολώνες από ζαχαροκάλαμα , τα ράφια σοκολάτας που στάζουν, οι ταπετσαρίες καλεϊδοσκοπικών γλυκών και οι σκάλες που είναι μέσα στα ζαχαρωτά, κάνουν πραγματικότητα τον ορισμό του “retail-tainment”. Η εξαιρετικά αισθητική εμπειρία βελτιώνεται με απολαυστικές μυρωδιές, ένα χρονοδιάγραμμα καραμελών και ένα τεράστιο περιβάλλον τραγουδιών και διαφημίσεων που προσδίδουν στους πελάτες όχι μόνο υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη αλλά και ευχάριστη γλυκιά ευφορία.

Το Dylan’s Candy Bar  στεγάζει πάνω από 7.000 γλυκά, προσφέροντας τη μεγαλύτερη, απαράμιλλη επιλογή καραμελών και δώρων που σχετίζονται με καραμέλες από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μουσείο καραμελών, όπου κάθε κομμάτι είναι κυριολεκτικά επιμελημένο σαν πολύτιμη τέχνη.

Οι φανταστικές οθόνες προβάλλουν τα ζωντανά χρώματα, τις υφές, τα γραφικά ορατά στα μάτια, τη δημιουργική συσκευασία, τα πανέμορφα σχέδια και τα διακριτικά σχήματα της καραμέλας. Το Dylan’s Candy Bar  είναι το μαξιλάρι εκτόξευσης για νέες καινοτομίες καραμελών και μοναδικά είδη. Υπάρχουν προϊόντα του Dylan’s Candy Bar  (ιδιωτική ετικέτα), μια μεγάλη ποικιλία από σπάνια αμερικάνικα νοσταλγικά αγαπημένα, είδη καινοτομίας, εισαγόμενα specialty γλυκά και εκθαμβωτικά γλυκά για κάθε γιορτή.

Εκτός από τις 7,000 βρώσιμες απολαύσεις, υπάρχουν και προϊόντα εμπνευσμένα από καραμέλα. Από χαρτικά έως τεχνολογία, παιχνίδια, κοσμήματα, τσάντες, αρωματικές λοσιόν σώματος, μέχρι και πουλόβερ. Το Dylan’s Candy Bar  ικανοποιεί κάθε λαχτάρα της μόδας. Ορισμένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν επίσης Ice Cream & Dessert Parlor, Candy Cocktail Bar και Party Rooms που προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από θεματικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Το Dylan’s Candy Bar  επαναπροσδιορίζεται τακτικά, αλλάζοντας την ποικιλία σύμφωνα με τα θέματα διακοπών ή πολιτιστικών εκδηλώσεων. Εγγυημένα λιώνει μέχρι και τις καρδιές των πιο απαιτητικών αγοραστών.

Το Dylan’s Candy Bar  σχεδιάζει να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο. Από τη δημιουργία της αρχικής ναυαρχίδας στη Νέα Υόρκη, το Candy Bar της Dylan άνοιξε σε κοσμοπολίτικες τοποθεσίες των ΗΠΑ, όπως στο Σικάγο, στο Λος Άντζελες, στο Μαϊάμι και στο East Hampton. Το Candy Bar συνεργάζεται επίσης με πολυτελείς μπουτίκ, κορυφαία πολυκαταστήματα και πολυτελή ξενοδοχεία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Τα καταστήματα της Dylan Candy Bar έχουν γίνει ο πιο δημοφιλής προορισμός για την απόλυτη εμπειρία με ζάχαρη. Στην πραγματικότητα, το flagship κατάστημα στη Νέα Υόρκη βρισκόταν σε αρκετές “Top 10” λίστες τουριστικών αξιοθέατων της Νέας Υόρκης, από την έναρξή του, καλωσορίζοντας πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Το Candy Bar της Dylan απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και από κάθε υπόβαθρο, γεγονός που εξηγεί την εντυπωσιακή βάση περισσότερων από 200 διασημοτήτων και influencers. Στους φαν συμπεριλαμβάνονται και η Michelle Obama, η Oprah Winfrey, η Madonna, η Janet Jackson, ο David Beckham, ο Steven Spielberg, ο Al Pacino, ο Hugh Jackman και ο Tom Cruise.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.