26 Απρ 2024
READING

Η Funko άνοιξε το πρώτο Retail κατάστημα-Όλα τα παιδιά , μικρά & μεγάλα θα το λατρέψουν!

3 MIN READ

Η Funko άνοιξε το πρώτο Retail κατάστημα-Όλα τα παιδιά , μικρά & μεγάλα θα το λατρέψουν!

Η Funko άνοιξε το πρώτο Retail κατάστημα-Όλα τα παιδιά , μικρά & μεγάλα θα το λατρέψουν!

Κάτι υπέροχο μόλις συνέβη στο Everett δίπλα στο Σιάτλ. H Funko, η εταιρεία bobblehead που κάνει τα POP! ειδώλια από κάθε μορφή της ποπ κουλτούρας που μπορούμε να φανταστούμε, μόλις άνοιξε το πρώτο κατάστημα retail στην καρδιά του κέντρου του Everett. Kάτι περισσότερο από ένα κατάστημα retail,  η Funko είναι “ένα μουσείο ποπ κουλτούρας”, όπου συγκρούονται διάφοροι κόσμοι.

Ο Tricked-Out χώρος

Τοποθετημένο κάτω από τα κεντρικά της εταιρείας, δεν μπορείτε να χάσετε το κτίριο, όπως είναι διακοσμημένο με γιγαντιαίες εκδόσεις των διάσημων knick knacks και ένα στέμμα που στριφογυρίζει στο κύριο σήμα του. Μόλις μπείτε μέσα από τις κύριες πόρτες, θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε μόλις προσκληθεί στο εργοστάσιο σοκολάτας του Willy Wonka. Ακριβώς δεξιά από την είσοδο υπάρχει αίθουσα αφιερωμένη στα animation, τόσο στα αμερικανικά, όσο και στα ιαπωνική anime. Στο πίσω μέρος του χώρου, ο Godzilla ο ίδιος είναι απασχολημένος καταστρέφοντας μια σιδηροδρομική γραμμή, με ένα φορτίο γεμάτο Huckleberry Hound και άλλους χαρακτήρες. Είναι επίσης σε αυτό το δωμάτιο όπου θα βρείτε στοιχεία από τους Hanna Barbera και  Warner Bros., όπως Bugs Bunny και The Jetsons.

Στην επόμενη πόρτα βρίσκεται η “Gotham”, όπου ο Batman έχει στριμώξει μερικούς κακούς, όπως ο Τζόκερ και τον έβαλε στη φυλακή. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια τεράστια έκδοση Funko του Batmobile, σχεδιασμένο σύμφωνα με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην τηλεοπτική σειρά Batman 1960.

Μια γέφυρα ταιριαστή σε μία πριγκίπισσα

Καθώς περνάτε θα βρείτε ένα μεγάλο κάστρο με ένα πεζούλι και τις πριγκίπισσες της Disney, Belle, Elsa, Tiana να σας προσκαλούν να διασχίσετε το πέρασμα. Προσέξτε, όμως, γιατί στην άλλη πλευρά του κάστρου κάθεται η Maleficient, ο δράκος και τα μικρά minions, έχοντας το νου τους στους κλέφτες.

Βρείτε ένα Mashup των χαρακτήρων

Στα δεξιά, είναι η περιοχή όπου κατοικούν οι χαρακτήρες της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των Spider-man, Captain America και του Stan Lee, που πωλά αντίγραφα των δικών του κωμικών βιβλίων σε μια σκηνή δρόμου. Ακριβώς στον κάτω δρόμο από το Θέατρο του Crown, ο Hulk και ο Iron-Man περνούν μέσα από έναν τοίχο. Στη γωνία θα βρείτε σκηνές από τα Star Wars, που περιλαμβάνουν τους Luke Skywalker και Darth Vadar. Πίσω στο κεντρικό δωμάτιο,  υπάρχει και ο κόσμος του Χάρι Πότερ και των φίλων του. Ακόμη και οι κακοί δείχνουν χαριτωμένοι!

Coming Soon

Ένας τομέας που δεν είναι ανοιχτός ακόμα, αλλά αναμφίβολα θα αποδειχθεί πολύ δημοφιλής, είναι το “Build Your Own POP” creation station. Εκεί μπορείτε εσείς και τα παιδιά σας να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη φιγούρα Pop!.

Το “Πανεπιστήμιο Funko”, επίσης θα ανοίξει σύντομα, θα είναι μια περιοχή του καταστήματος αφιερωμένο στη διδασκαλία και καθοδήγηση των νέων μαθητών στις δεξιότητες σχεδίασης, γλυπτικής και σχεδιασμού παιχνιδιών.

Εκτός από όλες τις φιγούρες, συμπεριλαμβανομένης της αποκλειστικής περιορισμένης έκδοσης Funko Pop! τα καταστήματα φέρνουν μεγάλη ποικιλία από μπλουζάκια, παιχνίδια, τσάντες, μολυβοθήκες, κουμπιά, βιβλία και πολλά άλλα, καθιστώντας το κατάστημα δώρων, έναν προορισμό που αξίζει το ταξίδι. Για να ολοκληρώσετε την επίσκεψή σας, σταματήστε στο Karl’s Bakery δίπλα και δοκιμάστε μερικά μπισκότα με θέμα Funko ή ντόνατς που είναι μεγαλύτερα από το κεφάλι σας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.