26 Απρ 2024
READING

KFC-Νέα εικόνα

3 MIN READ

KFC-Νέα εικόνα

KFC-Νέα εικόνα

Η KFC παρουσίασε ένα κατάστημα στο Overland Park του Κάνσας, στο πλαίσιο του προγράμματος συνεχούς αναδιαμόρφωσης και κατασκευής.

Το εστιατόριο που έχουν σε συνιδιοκτησία η KFC και η Taco Bell, είναι στην πραγματικότητα δύο πλήρη καταστήματα σε ένα, με ξεχωριστό drive-thru, back-of-house λειτουργίες και ταμίες στο μπροστινό μέρος. Η ανακαίνιση ύψους περίπου 3 εκατομμυρίων δολαρίων διαθέτει μια πλήρως προσαρμοσμένη σχεδιαστική αισθητική και αποκλειστικές διαθέσεις τροφίμων, που περιλαμβάνουν ψημένα προϊόντα. Είναι επίσης το πρώτο και μοναδικό κατάστημα για να φιλοξενήσει το εκπαιδευτικό παιχνίδι, εικονικής πραγματικότητας της KFC.

Το κατάστημα ανήκει στον μεγαλύτερο franchisee της KFC, την KBP Foods, η οποία ολοκλήρωσε επίσης την ανακαίνιση του εικονικού εστιατορίου “Big Chicken” της KFC στη Marietta, τον Μάιο, ύψους $2.2  εκατομμυρίων. Η KBP σχεδιάζει να ανακαινίσει τα 250 από τα 562 καταστήματα KFC και Taco Bell, έως το 2020. Η KFC και η KBP Foods συνεργάστηκαν με την FRCH Design Worldwide για το εστιατόριο 6.500 τ.μ. Διαθέτει αισθητική σχεδίαση του ‘American Showman’της KFC, με στοιχεία που αποδίδουν φόρο τιμής στον κ. Harland Sanders, ιδρυτή της KFC, καθώς και την κληρονομιά της μάρκας. Σχεδόν κάθε στοιχείο του σχεδίου προσαρμόστηκε ειδικά για τον χώρο στο Overland. Τα μοναδικά στοιχεία του εστιατορίου περιλαμβάνουν ένα άγαλμα του Sanders για selfies και φωτογραφίες φαν, χώρους σαλονιού στην ανακατασκευασμένη τραπεζαρία και ένα κατάστημα λιανικής που πουλά προϊόντα της KFC και της  Taco Bell.

Επιπλέον, το κατάστημα είναι το μόνο KFC στον κόσμο με μια κονσόλα παιχνιδιών, όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι εκπαίδευσης της εικονικής πραγματικότητας του KFC, με όνομα ‘The Hard Way’, το οποίο βγήκε τον Αύγουστο. Έχει σχεδιαστεί ως ” escape room”, όπου ο ο Sanders δίνει συμβουλές και ενδείξεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα βοηθήσουν να προωθήσουν την υπογραφή της επιχείρησης, που είναι το τηγανητό κοτόπουλο και τον τρόπο που εφευρέθηκε πριν από 70 χρόνια.

Οι εξωτερικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν μια ολοκαίνουργια πρόσοψη με τούβλα και ξύλο, νέες ζωγραφισμένες τοιχογραφίες. Το εξωτερικό έχει χαρακτηριστικό φωτισμό LED, που αλλάζει χρώματα. “Οι συνεργάτες μας στην KBP Foods, συνεχίζουν να πραγματοποιούν τεράστιες επενδύσεις στα εστιατόρια τους στις ΗΠΑ, επιδεικνύοντας βαθύ πάθος για το εμπορικό σήμα της KFC και σταθερή πίστη στη θετική επίδραση της επανεπένδυσης κεφαλαίου στα περιουσιακά τους στοιχεία”, δήλωσε ο Brian Cahoe, chief development officer της  KFC U.S. “Από εκτεταμένες αναδιαμορφώσεις, όπως το Big Chicken στη Marietta, τη Γεωργία και το εστιατόριο στο Overland Park, μέχρι την κατασκευή νέων εστιατορίων και εκτεταμένων αναδιαμορφώσεων σε ολόκληρη τη χώρα. Η συνεργασία τους μας βοηθά να ανεβάσουμε το επίπεδο της εμφάνισης και την αίσθηση της περιουσίας μας και να οδηγήσουμε την επιχείρηση μπροστά, για όφελος των καταναλωτών μας.”

Η ανακαίνιση του Overland Park είναι σύμφωνη με το σχέδιο της KFC να αναδιαμορφώσει περίπου το 70% των εστιατορίων της στις ΗΠΑ. Από το 2015, περισσότερα από 800 εστιατόρια KFC στις ΗΠΑ (πάνω από 20%) έχουν αναδιαμορφωθεί σύμφωνα με το American Showman design. Η KFC Corporation είναι θυγατρική της Yum! Brands.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.