26 Απρ 2024
READING

Το νέο εστιατόριο McDonald’s έχει γεύση διεθνή

2 MIN READ

Το νέο εστιατόριο McDonald’s έχει γεύση διεθνή

Το νέο εστιατόριο McDonald’s έχει γεύση διεθνή

Στο ισόγειο του κτιρίου των headquarters της McDonald’s στο Σικάγο, είναι ένα εστιατόριο που φιλοξενεί στο μενού του στοιχεία από άλλα εστιατόρια της αλυσίδας, που βρίσκονται παντού στον κόσμο.

FILE – In this April 20, 2009 file photo, the lights from cars streak past the Rock N Roll McDonald’s restaurant in Chicago. McDonald’s Corp. said Monday, Aug. 10, 2009, its same-store sales climbed 4.3 percent in July, as the nation’s biggest hamburger chain benefited from budget-conscious consumers and wide promotion of new coffee drinks.(AP Photo/Charles Rex Arbogast, file)

Ανάμεσα στα προιόντα που μπορεί να βρει κανείς στο μενού, είναι και το Mighty Angus Burger από τον Καναδά, το McSpicy Chicken Sandwich από το Hong Kong, το  Cheese & Bacon Loaded Fries από την Aυστραλία, η Mozza Salad από τη Γαλλία και το McFlurry Prestigio dessert από τη Βαζιλία. Τα διεθνή προιόντα θα εναλάσσονται σε τακτικά διαστήματα. Το εστιατόριο επίσης προσφέρει και επιλογές όπως Big Macs και Chicken McNuggets, που είναι οικεία με την παράδοση στην Αμερική.

Το νέο κατάστημα, το οποίο προσφέρει table service, είναι ένα από τα McDonald’s Experience of the Future (EOTF) μοντέλα. Η McDonald’s σχεδιάζει να μεταμορφώσει τα περισσότερα καταστήματα στην Αμερική, σε παρόμοιο μοντέλο μέχρι το 2020. Ενώ δεν έχει drive-through, το εστιατόριο έχει μέρη σχεδιασμένα μπροστά, για τους πελάτες που έχουν κάνει online παραγγελίες. Είναι δυνατό επίσης, οι πελάτες να παραγγέλνουν το φαγητό τους και να τους παραδίδεται μέσω της υπηρεσίας UberEats.

’Ό,τι έχουμε κάνει για να εκμοντερνίσουμε το brand στο παρελθόν, έχει γίνει πράξη σε αυτό εδώ το εστιατόριο’’, ανέφερε στο Eater, o Roberts Gibbs, υπεύθυνος επικοινωνίας της McDonal’s.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.