20 Απρ 2024
READING

Δείτε τα κορυφαία νέα καταστήματα της Νέας Υόρκης!

5 MIN READ

Δείτε τα κορυφαία νέα καταστήματα της Νέας Υόρκης!

Δείτε τα κορυφαία νέα καταστήματα της Νέας Υόρκης!

Από εθνικές αλυσίδες μέχρι online startups για εισαγωγές, το προηγούμενο έτος είδε μια εισροή νέων επιχειρήσεων στη Νέα Υόρκη. Εδώ είναι ο ετήσιος κατάλογός των πιο αγαπημένων:

Allbirds

Η online start-up της Silicon Valley, κατασκευαστής αυτού που αποκαλείται “τα πιο άνετα παπούτσια του κόσμου”, έκανε αισθητή την παρουσία της. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του καταστήματος και οι μάλλινες προσθήκες, αντανακλούν την περιορισμένη προσφορά και την εμφάνιση των παπουτσιών, δύο στυλ πάνινα παπούτσια και τα δύο κατασκευασμένα από μαλλί Merino. Για διασκέδαση, υπάρχει ένας τεράστιος τροχός σαν αυτόν που χρησιμοποιούν τα χάμστερ, όπου οι αγοραστές μπορούν να δοκιμάσουν να τρέξουν τα παπούτσια. (68 Prince Street)

AE Studio

Η American Eagle Outfitters, μεταμόρφωσε το κατάστημά της στην περιοχή του Union Square του Μανχάταν, με μία πιο αντίληψη πιο επικεντρωμένη στην εμπειρία του πελάτη, που ονομάζεται AE Studio. Ο χώρος των 15.892 τετραγωνικών μέτρων. είναι μια ‘jeans gallery’, ολοκληρωμένη με ένα “Maker’s Shop” , που προσφέρει την επιλογή στους πελάτες να προσαρμόσουν τα τζιν τους.Σε μια ασυνήθιστη συνεργασία, το AE Studio διαθέτει έναν τοίχο πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, όπου οι φοιτητές μπορούν να πλένουν τα ρούχα τους δωρεάν. Το κατάστημα βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Ενώ περιμένουν, μπορούν να χαλαρώσουν με φίλους ή να διαβάσουν στο μπαρ και το καθιστικό, απολαμβάνοντας δωρεάν WiFi και αναψυκτικά. (19 Union Square)

Bulgari

Το ιταλικό πολυτελές κοσμηματοπωλείο έχει αναδιοργανωθεί στη φημισμένη  Πέμπτη λεωφόρο. Ξεκινώντας από την εκπληκτική πρόσοψη, υπάρχει ένα πλέγμα που διαθέτει ένα μοτίβο “rosetta”, εμπνευσμένο από το κούμπωμα του βραχιολιού της Bulgari. Το κατάστημα είναι χτισμένο με χρυσό και μάρμαρο. Είναι εκπληκτικό!
(730 Fifth Ave.)

Indochino

Η online εμπορική μάρκα ανδρικών ενδυμάτων, συνεχίζει την επέκταση με φυσική παρουσία, σε ένα κατάστημα 2.800 τ.μ. Η τοποθεσία του βρίσκεται  στην Financial District. Ο όμορφος, κομψός χώρος, έχει σχεδιαστεί για να ζωντανέψει την online εμπειρία της μάρκας. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν έναν “οδηγό στυλ”, ο οποίος βοηθά τον πελάτη να δημιουργήσει ένα μοναδικό κοστούμι ή πουκάμισο. Κάθε ένδυμα γίνεται μετά από παραγγελία και παραδίδεται, περίπου σε τέσσερις εβδομάδες.
(25 Broad St.)

Innisfree

Τα Κορεάτικα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, είναι η επιθυμία της φιλικής προς το περιβάλλον, Innisfree, η οποία χρησιμοποιεί φυσικές πρώτες ύλες και συστατικά, με αποτέλεσμα τη συνεχώς αυξανόμενη αξία της. Το πρώτο της κατάστημα στις Η.Π.Α., έχει δύο επίπεδα, με τον κύριο χώρο του κτιρίου να ξεκινά με έναν τοίχο ύψους 6.4008 μέτρων. Μαθήματα μακιγιάζ και οδηγίες περιποίησης, προσφέρονται στο επάνω επίπεδο.
(862 Broadway)

Muji

Το κατάστημα στο Brooklyn του Ιαπωνικού brand, θα είναι το μοντέλο επέκτασης της εταιρίας στις Η.Π.Α. Γνωστή για το μινιμαλιστικό στυλ και τις χαμηλές τιμές, η Muji προσφέρει τα πάντα, από είδη ένδυσης μέχρι οικιακά σκεύη. Οι ειδικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν ένα σταθμό κεντήματος, με 300 σχέδια για να διαλέξετε και ένα δωρεάν σταθμό γραμματοσήμων, όπου οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν προϊόντα χαρτιού.
(200 Wythe Ave., Brooklyn)

Pottery Barn

Η ιδέα του νέου καταστήματος, που βρίσκεται σε ένα κτίριο ορόσημο του Beux-Arts, δίνει έμφαση στις υπηρεσίες σχεδιασμού και τα αποκλειστικά προϊόντα. Είναι το πρώτο κατάστημα Pottery Barn που παρουσιάζει τη νέα πρωτοβουλία του λιανοπωλητή, με όνομα “The Package Deal – Home in a Box”. Είναι ένα επιμελημένο μενού με κομμάτια επίπλων που προορίζονται για να χρησιμεύσουν ως βάση για ένα καλά σχεδιασμένο υπνοδωμάτιο ή καθιστικό. Τα πακέτα ξεκινούν από $ 1.000.
(12 West 20th Street)

Reformation

Η τρίτη τοποθεσία στη Νέα Υόρκη, της μάρκας βρεφικών ενδυμάτων, είναι μινιμαλιστική, κομψή και τεχνολογικά εξελιγμένη. Μόνο ένα από κάθε στυλ εμφανίζεται στον όροφο με τις πωλήσεις. Οι αγοραστές χρησιμοποιούν οθόνες  αφής για να παραγγείλουν αντικείμενα στα μεγέθη που επιθυμούν και στη συνέχεια τα αποστέλλουν στα πολυτελή δοκιμαστήρια. Μπορούν επίσης να παραγγείλουν έξτρα μεγέθη ή διαφορετικά στυλ, από τις οθόνες αφής στα δοκιμαστήρια. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ειδικές υποδοχές φωτισμού και ακουστικών, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να συνδέσουν και να ακούσουν τη δική τους μουσική.
(39 Bond St.)

Target

Τσεκάρετε την πιο πρόσφατη τοποθεσία του Target, η οποία βρίσκεται στην πίσω αυλή του Macy. Το 43.000 τ.μ. κατάστημα, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της παράδοσης και παραλαβής για παραγγελίες μέσω διαδικτύου την ίδια ημέρα. Το τμήμα ομορφιάς έχει μια αίσθηση εξειδικευμένων καταστημάτων με χαμηλότερα φωτιστικά και ένα ανοιχτό σχέδιο. Με μια ποικιλία προϊόντων που απευθύνεται τόσο στους τουρίστες όσο και στους ντόπιους, το κατάστημα έχει μια urban αίσθηση.
(112 W. 34th St.)

Supreme

Η νεότερη θέση της cult-fave skate και streetwear μάρκας, περιλαμβάνει ένα γιγάντιο, ανυψωμένο ξύλινο bowl, το οποίο καταλαμβάνει το μισό του χώρου. Το κατάστημα έχει ένα λιτό, urban vibe. Μια τεράστια επίπεδη οθόνη, στη βιτρίνα παίζει βίντεο skate του Supreme.
(152 Grand Street, Brooklyn)

TheRealReal

Ο κορυφαίος διαδικτυακός λιανοπωλητής πολυτελών αποστολών, κάνει το άλμα να δημιουργήσει ένα κατάστημα με φυσική υπόσταση, και μετατρέπει την online εμπειρία, επιτρέποντας πιο προσωπικές αλληλεπιδράσεις. Το πρώτο μόνιμο κατάστημα της RealReal, διαθέτει είδη πολυτελείας, από μόδα και αξεσουάρ ανδρών και γυναικών μέχρι κοσμήματα, διακόσμηση και τέχνη, με ανανεωμένα προϊόντα καθημερινά. Προσφέρει επίσης εκτιμήσεις κοσμημάτων και μαθήματα σχετικά με το ιστορικό της επωνυμίας και την πιστοποίηση ταυτότητας. Οι ειδικοί πιστοποίησης είναι σε ετοιμότητα για να ασχοληθούν άμεσα με τους αγοραστές και πωλητές.Ο χώρος δύο επιπέδων διαθέτει επίσης μια βιβλιοθήκη, σαλόνι και έναν τοίχο ανανεωμένο καθημερινά με σπάνια παπούτσια.

(80 Wooster St.)

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.