To Flagship Store του Bloomingdale’s μοιάζει καλύτερο από ποτέ

Το κατάστημα της 59ης οδού είναι τα “headquarters” πολλών premium brands. Κατά την ανακαίνιση του καταστήματος, η διαχείριση έχει προσθέσει και άλλα στοιχεία καλώντας νέα brands να πάρουν μέρος στην οικογένεια. Νεότερα ονόματα με διαφορετική οπτική, ενισχύουν την ποικιλία. Σίγουρα, το γεγονός ότι η Nordstrom θα ανοίξει ένα μεγάλο κεντρικό κατάστημα στη δυτική πλευρά του Μανχάταν το Σεπτέμβριο του 2019 και η Saks 5th Avenue έχει μία ανακαίνιση σε εξέλιξη, μπορεί να είναι κίνητρα, αλλά η εκτέλεση των ολοκληρωμένων ορόφων είναι υπέροχη.

Tμήμα: Shoe York

Το φανταστικό όνομα Shoe York δόθηκε στο νέο τμήμα υποδημάτων στον 5ο όροφο. Όλα τα γυναικεία παπούτσια έχουν συγκεντρωθεί και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Άνοιξε περίπου πριν από δύο εβδομάδες και παρουσιάζει αποκλειστικά παπούτσια από διάσημους σχεδιαστές όπως οι Gucci, Dior και Marni. Ο όροφος διαθέτει επίσης πολλούς άλλους σχεδιαστές όπως  Givenchy, Sophia Webster και Jimmy Choo. Είναι πάντα συναρπαστικό να βλέπετε μια τέτοια έκθεση με όμορφα παπούτσια σε μια “φωτιά” από χρώματα. Και, για να τα καλύψουμε όλα, γύρω από την κεντρική οθόνη και την περιοχή πώλησης υπάρχει μπουτίκ αφιερωμένη σε κάποια θρυλικά ονόματα συμπεριλαμβανομένων των Ferragamo, Chanel και Louis Vuitton.

Υπάρχουν πολλές παροχές που υποστηρίζουν το Shoe York. Υπάρχουν σύμβουλοι στυλ για να εξασφαλιστεί ότι οι πελάτες έχουν μια θαυμάσια εμπειρία αγορών. Οι συσκευές check out πληρωμής για κινητά επιτρέπουν στους πελάτες να ολοκληρώνουν γρήγορα την αγορά, χωρίς να περιμένουν στη σειρά. Το Cobble Concierge θα βοηθήσει τους πελάτες με γρήγορες επισκευές και προϊόντα φροντίδας υποδημάτων. Επιπλέον, υπάρχει ένας δωρεάν σταθμός φόρτισης κινητού τηλεφώνου για πελάτες που παραμένουν στο κατάστημα.

Tμήμα: The Home

Μια νέα προσέγγιση υιοθετήθηκε για το home department. Οι κατοικίες, τα υφάσματα και τα έπιπλα είναι τώρα στον 6ο όροφο, ενώ τα τμήματα πορσελάνης και γυαλιού βρίσκονται στον 7ο όροφο. Υπάρχουν πολλές μπουτίκ σχεδιαστών στην περίμετρο του ορόφου. Επιπλέον, 73 κρεβατοκάμαρες παρουσιάζουν πολυτελή προϊόντα κλινοσκεπασμάτων και προτείνουν σχετικά προϊόντα. Διάσημα ονόματα όπως Frette, John Robshaw, Oaks, Sferra, Sky και UGG είναι μόνο μερικά από τα πολλά brands που εμφανίζονται. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά στοιχεία στο κατάστημα μπάνιου είναι το Soap Rock σαπούνι και τα κεριά.

Το Bloomingdale ήταν πάντα ηγέτης της μόδας. Η προσέγγιση σε αυτόν τον νέο όροφο, αντικατοπτρίζει αυτό το ρόλο και έθεσε το πρότυπο ουσιαστικά για τα τμήματα για τη διακόσμηση σπιτιού. Πολλά καλά εδραιωμένα και σεβαστά brands έχουν βρει μια μεγάλη διέξοδο για τα σχέδια και την ποιότητα τους. Ταυτόχρονα, οι αγοραστές της Bloomingdale, προσπάθησαν να φέρουν νέες μάρκες στο κατάστημα. Εμφανίζονται δεκαέξι νέα ονόματα και περιλαμβάνουν το Slip and Sparrow & Wren. Φυσικά, οι αντιπροσωπευτικές μάρκες όπως η Donna Karen, η Frette, η Missoni, η Pratesi, η Ralph Lauren και πολλές άλλες αντιπροσωπεύονται επίσης καλά.

Tμήμα: The Registry

Στον 7ο όροφο υπάρχει ένα νέο τμήμα. Ένα πολυτελές περιβάλλον, με πολυτελή καθίσματα, προσκαλεί τη σύγχρονη νύφη να κάνει όλες τις επιλογές των προϊόντων που συχνά γίνονται θησαυροί μιας ζωής. Οι προσωπικοί σύμβουλοι βοηθούν τους ενδιαφερόμενους στη διαμόρφωση της λίστας δώρων τους, ώστε να αντικατοπτρίζουν τον προσωπικό τους τρόπο ζωής. Υπάρχει ακόμη και ένας διευθυντής ” thank you card”. Δεδομένου ότι το The Registry βρίσκεται κοντά στο τμήμα πορσελάνης και γυαλιού, πολλές προτάσεις μπορούν εύκολα να προβληθούν στον όροφο.

Tμήμα: Housewares

Στις αρχές Ιανουαρίου 2017, το τμήμα άνοιξε στον 8ο όροφο όπου τα παιδικά ενδύματα ήταν κρυμμένα στο παρελθόν. Όλα για το σπίτι – από φρυγανιέρες μέχρι καφετιέρες και μεγάλη ποικιλία μαχαιριών – μπορούν να βρεθούν. Το μαγείρεμα ζωντανεύει όταν το διάσημο εστιατόριο και οι γνωστοί σεφ, επιδεικνύουν τις ικανότητές τους σε μια δοκιμαστική κουζίνα.

The store…the brand

Το Bloomingdale έχει μεγάλη εθνική παρουσία στο retail. Έχει το κορυφαίο κατάστημα της Νέας Υόρκης,  17 καταστήματα πώλησης σε όλη την Αμερική καθώς και παρουσία στο Ντουμπάι και το Κουβέιτ.

Δεδομένου ότι ο φυσικός αριθμός των καταστημάτων είναι σχετικά μικρός, μπορεί να είναι ευέλικτος για να εφαρμόσουν πολλές από τις τεχνολογικές εξελίξεις του σήμερα. Είναι πολύ ταχύτερο από τους μεγαλύτερους retailers και η διοίκηση έχει επιταχύνει την ενίσχυση της κουλτούρας της εταιρείας. Η εταιρεία θα επεκταθεί με δύο νέα καταστήματα το 2019. Βρίσκονται στο Valley Fair, Καλιφόρνια και στο Norwalk, στο Connecticut.

Πολλές από τις νέες ιδέες που αναπτύχθηκαν για το κατάστημα της Νέας Υόρκης θα εμφανιστούν σε αυτές τις νέες τοποθεσίες.

Οι σημερινοί πελάτες απαιτούν νεωτερισμό, αποκλειστικά προϊόντα και ανώτερη εξυπηρέτηση. Το Bloomingdale έχει πάντα την τιμή να έχει τα καλύτερα προϊόντα, κλειδί για κάθε κατάστημα. Πολλά καταστήματα (23) διαθέτουν προσωπικούς αγοραστές. Οι συνεργάτες είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους καλά.